Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Kelimelere Göre Hangi Tip Aktör/Aktris Olurdun?

etiket Seçtiğin Kelimelere Göre Hangi Tip Aktör/Aktris Olurdun?

Easterling
10.07.2022 - 12:17

Bir filmde oynasan hangi tip karakteri oynayacağını merak ediyor musun? 

Haydi teste o zaman! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Senden her soruda kendine yakın hissettiğin bir kelime seçmeni istiyoruz!

#1

#2

#3

#4

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

#5

#6

#7

#8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Romantik!

Romantik!

Ooh, la la, ana karakterin tepetaklak olduğu kişi sensin. Çekici ve havalısın ve evet, hemen hemen herkes sana aşık. Romantik jestlerin ve kazanan gülüşünle tanınırsın.

Bilge!

Bilge!

Pek çok insanın sana 'yaşının ötesinde bilge' olduğunu söylediğine bahse gireriz. Aslında, çoğu zaman yanlış bir zaman diliminde doğduğunu ve hiç yaşamadığın şeyleri çok özlediğini hissediyorsun. Herkes en iyi tavsiyeyi senden alabileceğini biliyor.

En İyi Arkadaş!

En İyi Arkadaş!

Ana karakterin ilginç en iyi arkadaşı olacağın kesin. Kendi davulunun ritmine göre yürüyorsun ve başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü umursamıyorsun. Eğlenceli ve enerjik yapınla insanları kendine hayran bırakıyorsun.

Kötü Karakter!

Kötü Karakter!

Endişelenme, HEP kötü değilsin... Çoğunlukla yanlış anlaşılıyorsun. Hayatında çok şey yaşadın ve tüm bu acı, her zaman en iyisi olmayan bir şekilde davranmana neden oldu. İçinizde hala biraz iyilik var; sadece onu serbest bırakmanın bir yolunu bulmalısın.

Sorunlu Lider!

Sorunlu Lider!

Gösterinin yıldızı sensin ama bu her şeyin güllük gülistanlık olduğu anlamına gelmiyor. Yaşadığın her şey yüzünden nasıl sert ve güçlü olunacağını öğrendin. Yine de, nazik bir kalbin ve verecek çok sevgin var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
70
39
34
13
10
9
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Kötü Karakter! Endişelenme, HEP kötü değilsin... Çoğunlukla yanlış anlaşılıyorsun. Hayatında çok şey yaşadın ve tüm bu acı, her zaman en iyisi olmayan bir şe... Devamını Gör

Mikser

Sorunlu lider 🤣