Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Fotoğraflara Göre Ne Kadar Ender Bir Kişiliğe Sahipsin?

etiket Seçtiğin Fotoğraflara Göre Ne Kadar Ender Bir Kişiliğe Sahipsin?

Lousia
08.06.2018 - 16:19

Senden bu testimizde beğendiğin fotoğrafları seçmeni istiyoruz. Vereceğin yanıtlara göre ne kadar ender bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyeceğiz. 

Hazırsan başlıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk fotoğrafla başlayalım. Sevgi, senin için aşağıdaki fotoğraflardan hangisini çağrıştırıyor?

2. Huzur senin için hangi fotoğraf demek?

3. Peki ya güç kelimesi senin için hangi görselle eş değer?

4. Hangi görsel sana daha korkutucu geldi?

5. Şu an olmak istediğin yeri de seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki mutluluklardan hangisi seni gülümsetti?

7. Fotoğraftaki kişilerden hangisi gerçekten başarılı sana göre?

8. Barışıyı bir görselle anlatman istenirse hangisini seçerdin?

9. Gökyüzünün hangi hali daha güzel?

10. Son olarak da bizim için bir manzara seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pek ender bir kişiliğe sahip değilsin!

Pek ender bir kişiliğe sahip değilsin!

Seçtiğin fotoğraflara göre sen, pek de ender bir kişiliğe sahip değilsin. Yaşadığın hayat ya da sevdiğin şeyler, diğer insanlardan çok da farklı değil. Toplumun geneliyle aynı şeylere gülüyor, aynı şeylere ağlıyorsun. Ortak zevklerin insanısın vesselam. Hayatına bakmanın derdindesin sen, kimseye karıştığın yok. Uyumlusun ve insanlarla iyi anlaşan birisin. Böyle olunca insanların seni sevmesine şaşmamalı. Yine de insanlarla sorunlar yaşıyor olabilirsin. Üzülme, bu onlarla karakterlerinizin uymadığı anlamına geliyor bize göre. Standartlardaki kişiliğin sana bu hayatta her zaman bir avantaj olarak dönecek gibi görünüyor. Umuyoruz ki bu tahminimizde yanılmayız! :)

Aykırı bulunan yanların var!

Aykırı bulunan yanların var!

Seçtiğin fotoğraflara göre senin insanlar tarafından aykırı bulunan yanların var! Genel olarak insanlarla bir sorun yaşamıyorsun. Sıcakkanlı ve iyi kalpli bir insansın. Fakat her zaman hayat sana gül bahçesi sunmuyor. Bazen insanlar tarafından anlaşılamıyorsun maalesef. Çünkü toplum genelinden ufak tefek noktalarda yaşadığın ayrılıklar söz konusu. İnsanlar da seni anlayışla karşılamadığı anlarda, böyle sorunlar yaşıyorsun işte. Bize sorarsan bunlara takılma, birkaç küçük farklılık yüzünden kendini değiştirme sakın! Sen her halinle güzelsin çünkü.

İnsanlara göre sen sıra dışı birisin!

İnsanlara göre sen sıra dışı birisin!

Seçtiğin fotoğraflara göre sen, insanlar tarafından sıra dışı bulunuyorsun! Farklı biri olduğun doğru, ama kendine öyle güzel özellikler katmışsın ki, aslında bu güzellikler seni farklı kılıyor. İnsanlar da bu yönünü anlama konusunda sıkıntı çekiyor gibi. Böyle olması normal, sen aslında kimseden anlayış beklemiyorsun. Sen ayrı bir dünyadasın, onlar ise ayrı... Seni yadırgadıkları zaman deyim yerindeyse gözün dönüyor. Oysa, sen herkesi olduğu gibi kabul etmeyi en iyi bilenlerdensin. Bize göre de, bu farklılıkların seni zengin kılıyor. Seninle arkadaşlık etmek gerçekten keyifli olurdu. :)

Gerçek bir savaşçısın!

Gerçek bir savaşçısın!

Seçtiğin fotoğraflara göre sen, gerçek bir savaşçısın! O kadar aykırı, o kadar bağımsız bir karaktersin ki, tüm dünya sana karşı gibi geliyor. Aslında öyle değil, senin bu farklılığın kitleleri harekete geçirmek ve kendini anlatmak için aslında bir fırsat. Hayatın sana sunduğu tüm olumsuzluklarla mücadele etme konusunda bitmek bilmeyen bir enerjin var. Son derecede farklı olan kişiliğinle insanların dikkatini çekiyorsun, sen fark etmesen de aslında onlar fikirlerine önem veriyorlar. Sen konuştuğun bir zaman, kulak kabartıp seni dinliyorlar. Çünkü sen, yaydığın enerjiyle her zaman bir ortama imzanı atıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
889
395
199
133
74
47
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?