Görüş Bildir
Haberler
Tek Bir Fotoğrafa Bakarak En Büyük Sorununu Söylüyoruz!

etiket Tek Bir Fotoğrafa Bakarak En Büyük Sorununu Söylüyoruz!

Lousia
06.06.2018 - 15:15

Aşağıdaki fotoğraflardan birini seçmeni istiyoruz. Buna göre en büyük sorununun aslında ne olduğunu söyleyeceğiz!

Hadi seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

En çok sevdiğin fotoğrafı seç.

Yalnızlık!

Yalnızlık!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun yalnızlık! İlişkilerine her zaman çok değer verdin. Ve bu ilişkilerdeki sorunlar bazen canını çok yaktı. Zamanla yalnızlaştın. Bazen bu senin seçimin oldu, bazense bir mecburiyet. Hayatında birilerinin olmasını hep istiyorsun, yalnızlık hiç sana göre değil. Böyle olduğunda, kendini yalnız hissettiğinde, canın gerçekten çok sıkılıyor. Ama bize soracak olursan bu sorunla başa çıkmayı öğrenmelisin.

İnsan aslında yalnız dünyaya gelir, her ne kadar kabul etmek zor olsa da durum böyledir. Hayatında sevdiğin insanlar olsun tabii, ancak olmadığında da buna ekstra üzülmemelisin.

Karamsarlık!

Karamsarlık!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun karamsar olman! Aslında ortada o kadar büyük problemlerin olmadığı zamanda bile, kendine her zaman bir dert buluyorsun. Her türlü sorun canını sıkmaya yetiyor. En ufak bir şey dahi... Kendini bu kadar üzme lütfen. Sen biraz daha pozitif olmaya çalıştığında, her şey senin için çok daha güzel olacak. O zaman, o karanlık bulutlar daha hızlı dağılacak.

Öyle olmasa bile sorunlarınla mücadele edecek cesareti bulacaksın. Sadece biraz daha sabretmen gerek. Biraz da olaylara iyi yönünden bakmak kesin çözüm. :)

Maddi sorunlar!

Maddi sorunlar!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun maddi sıkıntılar yaşaman! Belki bir işin yok ya da eline geçen paradan memnun değilsin. Seni çok iyi anlıyoruz inan. Elinden bir şey gelmediğini düşünüyor ve kendini çaresiz hissediyorsun. Böyle düşünmen çok normal bize sorarsan. Yaşamak istediğin bir hayat var ve onu kaçırdığını düşünüyorsun. Zaman kaybının olduğu doğru. Ancak maddi olarak yeterli güçte olsaydın da benzer şikayetlerin olabilirdi.

Senin burada yapman gereken sana iyi gelecek şeyler keşfetmen. Belki arkadaşlarınla sohbet, belki de ailenle vakit geçirmek. İkisi de olmuyorsa, açıp bir müzik dinle. Kendini sakinleştirdikten sonra, çözüm yolları araman daha sağlıklı olacak. :)

Ailevi sorunlar!

Ailevi sorunlar!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun ailevi sorunlar yaşaman! Aile kavramı senin için çok önemli. Her zaman huzurlu ve mutlu bir ailenin hayalini kurdun. Bunu anlayabiliyoruz. Bir derdin olduğunda paylaşabileceğin ilk insanlar, ailendekiler oluyor genelde. Sana göre, aranızda ciddi bir anlaşılamama sorunu olabilir. Fakat bunu da unutma karşı taraf da aynısını düşünüyor.

Belki de biraz daha sakin kalmalısın sorunlarınız olduğunda. Ailene karşı da esnetebileceğin kuralların elbette olabilir. Bizden sana tavsiye, ailenin kıymetini iyi bil. :)

Aşk!

Aşk!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun aşk! Bir türlü ilişkilerden yana yüzün gülmedi. Oysa, biriyle güzel ve mutlu bir ilişki yaşamayı belki de en çok sen istedin. Ama olmadı işte. Ya da yaşadığın ilişkilerde çokça sorunla karşılaştın. O kadar sevecen ve sevgi dolu bir insansın ki, sevmek ve sevilmek sana en kıymetli gelen duygulardan biri oldu. Hayatına senin kıymetini bilecek bir insanın girmesini gerçekten çok isteriz. Ve bunun yakın zamanda olacağını da söylüyoruz.

Ama bize, ''Benim bir ilişkim var zaten.'' diyorsan da, o zaman ilişkindeki ufak tefek sorunlara bu kadar takılmaman gerektiğini söyleyebiliriz sana. :)

Sağlık sorunları!

Sağlık sorunları!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun sağlık! Çeşitli sağlık problemlerin olabilir, öyle değilse de sağlıklı bir hayat sürmek senin için en önemli şeylerden biri. Açıkçası çok da haklısın. Kendine çok dikkat etmelisin, hem beden hem de ruh sağlığını koruman gerekiyor. Malum her şey kafada başlıyor aslında!

Stresi hayatından uzak tut, beslenmene dikkat et, mümkün olduğunca da spor yap. Tüm bunların sana çok iyi geleceğine eminiz. :)

Asosyallik!

Asosyallik!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun asosyallik! İnsan içine karışmak, ya da tanıdıklarınla vakit geçirmek sana hiç iyi gelmiyor. Hiç tercih ettiğin bir durum değil. Sana kalsa, bütün gün evde öyle oturursun, internette dolaşırsın falan. Ama bu durum pek de iyi değil. Azıcık insan içine karış, hayatı keşfet. Fena mı olur yani?

Kendini bu kadar yalnızlaştırma, bu durum bir yerden sonra kendini kötü hissetmene de sebep olabilir. En çok sevdiğin arkadaşını ara hemen. Ve onunla bir şeyler planlayın. Senin bu kadar asosyal olma çabana gönlümüz razı değil. :)

Aşırı stres!

Aşırı stres!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun aşırı stres! Kendine hep bir şeyler dert ediyorsun, üstünde çok fazla yük var. Bu durum, seni biraz geriyor. İş hayatında ya da eğitiminde olabilir, bunu bilmiyoruz. Ancak sorunlara fazla tepki verdiğin de bir gerçek. Biraz daha sakinleşmelisin. Kafandaki o problemlerden kaçman, uzaklaşman gerek. 

Bunlar nasıl olacak diyorsun değil mi? Kendine vakit ayırman gerekiyor aslında. Belki telefonu bir süre kapatıp kendini doğaya bırakırsın ya da sana iyi gelen herhangi bir şeyi yaparsın. Orası senin tercihin. Sana diyeceğimiz tek şey, bu kadar stresin bünyene iyi gelmeyeceği.

Üşengeçlik!

Üşengeçlik!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun üşengeç olman! Bizim yerli Garfield'ımız. :) Hayatı yaşamaya senin kadar üşenen birini görmedik desek, herhalde yeridir. Bu kadar üşengeç olmak da pek iyi değil ama, biraz harekete geçmen gerekmiyor mu sence de? Biz senin iyiliğini düşünüyoruz yoksa ne kadar sevimli biri olduğunu da çok iyi biliyoruz. 

Yapman gereken şey, ertelediğin işlerini halletmeye çalışman. Bir yerinden başlamalısın, devamı da gelecektir zaten. Sen sadece üstündeki bu ağırlığı atmak iste de, gerisi zaten senin elinde. :)

İnsanlar tarafından anlaşılmamak!

İnsanlar tarafından anlaşılmamak!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun insanlar tarafından anlaşılmaman! Aslında sen bu konuya biraz fazla takılmışsın, yoksa bu herkesin problemlerinden biri. Hayatındaki sorunların kaynağı, sana göre anlaşılmamak. Sen insanlara iyi niyetle yaklaşıyorsun, fakat onların empati kurmamaları ilişkinize zarar veriyor. Böyle durumlar normal aslında.

Sen kendini bu kadar yıpratma bize sorarsan. Sorunlarını o an değil de, belki biraz vakit geçtikten sonra çözmeye çalışmalısın. Böyle olunca daha sağlıklı iletişim kuracağına ve anlaşılacağına eminiz. :)

Kendinle barışık olmamak!

Kendinle barışık olmamak!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun kendinle barışık olmamak! Kendine dair beğenmediğin çok fazla yönün var, kendini güzel ya da yakışıklı bulmuyorsun. Boyundan veya kilondan memnun değilsin. Kısacası hep bir eksiğini buluyorsun. Bunu yapman sana psikolojik olarak zarar veren bir şey. 

Bunu yapman pek de doğru değil. Çünkü sen her halinle güzelsin. Seni beğenen insanlar da var. Kendinde bir eksiklik bulman sadece mükemmeliyetçi biri olmandan kaynaklanıyor. Aslında sen harika birisin!

Bir şeyden kolay vazgeçmek!

Bir şeyden kolay vazgeçmek!

Seçtiğin fotoğrafa göre senin en büyük sorunun bir şeyden çok çabuk vazgeçmek! En ufak bir engelde bile kolayca pes etmek isteyen birisin. Zorluklara karşı direnmek istemiyorsun. Hemen gönlün geçiyor seni zorlayan bir şeyden. Oysa, hayat çok zorlu bir yokuş. İnişleri de var, çıkışları da... Seni zorlayan şeylerden bu kadar çabuk vazgeçmemelisin.

Aslında sende her şeyi yapacak, tüm zorlukların üstesinden gelecek bir tabiat var. Tek yapman gereken bu yanını keşfetmek ve üstüne gitmek. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
316
168
89
56
35
28
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?