Görüş Bildir
Haberler
Tek Soruda Şiddete Ne Kadar Meyilli Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Tek Soruda Şiddete Ne Kadar Meyilli Olduğunu Söylüyoruz!

coptron
24.02.2018 - 21:50 Son Güncelleme: 23.09.2018 - 11:10

Sevdiğimiz renkler çoğu zaman kişiliğimizi ele verir. Bu testimizde ilginizi en çok çeken renge göre şiddete ne kadar meyilli olduğunuzu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görselde dikkatini en çok çeken renk hangisi?

Bu görselde dikkatini en çok çeken renk hangisi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Beyaz!

Beyaz!

Verdiğin cevaba göre sen kesinlikle şiddete karşısın! Senin en güzel özelliğin ruhunun temizliği ve saflığın. İnsanlara karşı olabildiğince saygılısın ve kimseyi kırmamaya özen gösteriyorsun.

Gri!

Gri!

Verdiğin cevaba göre sen yeri geldiğinde şiddete başvurmaktan çekinmiyorsun. Bu şiddet fiziksel olmayabilir. Sevmediğin insanların kalbini kırarken pişmanlık yaşamıyorsun.

Kahverengi!

Kahverengi!

Verdiğin cevaba göre sen ailen ve arkadaşların için gözünü karartabilirsin. Normal yaşamında ne kadar şiddete karşı olsan da, konu sevdiklerine gelince şiddete başvurabilirsin.

Kırmızı!

Kırmızı!

Verdiğin cevaba göre sen şiddete gereğinden fazla meyillisin. En ufak hoşuna gitmeyen şeyde patlayabilecek düzeydesin. İnsanların davranışları, seni sinirlerine hakim olmaktan alıkoyabiliyor.

Lacivert!

Lacivert!

Verdiğin cevaba göre sen yeri geldiğinde insanların kalbini kırmaktan çekinmiyorsun. Fakat bu genelde o an yapılması gereken bir davranış oluyor. Sonuç olarak her insana güler yüz göstermek zorunda değilsin değil mi?

Mavi!

Mavi!

Verdiğin cevaba göre insanlar sana kötülük yapsa bile onlara karşılık vermekten çekiniyorsun çünkü düşünce yapın buna izin vermiyor. Senin kibar ve temiz kişiliğin bunda en önemli etken. Fakat yeri geldiğinde sana kötü davranan kişilere gereken cevabı vermen gerektiğini de söyleyelim.

Mor!

Mor!

Verdiğin cevaba göre sen genellikle şiddete karşısın. İnsanlara elinden geldiği kadar saygılı davranmaya çalışıyorsun fakat birisi sınırlarını ihlal ettiğinde tersin pis olabiliyor. Umarız seni üzen ve sinirlendiren insanlarla karşılaşmazsın.

Pembe!

Pembe!

Verdiğin cevaba göre sen kesinlikle şiddetin her türlüsüne karşısın. Senin ruhundan incelik akıyor. Tabii her insanın bir şeylere sinirlendiği olabilir ama bu senin şiddete karşı olduğun gerçeğini değiştirmiyor.

Sarı!

Sarı!

Verdiğin cevaba göre sen enerji dolu bir insansın. Haliyle enerjini düşüren insanlara tahammül edemiyorsun. Bu tahammül edememe fiziksel şiddet olarak ortaya çıkmasa da davranışların ve sözlerinle karşıyı dövmekten beter edebiliyorsun.

Siyah!

Siyah!

Verdiğin cevaba göre sen en ufak olaya sinirlenen ve hırsını bir şekilde bir şeylerden çıkarmaya meyilli birisin. Sana ters olan en ufak olay sinirlerini tepene çıkarmaya yetiyor. İnsanların saçma davranışlarına tahammül edemiyorsun.

Turuncu!

Turuncu!

Verdiğin cevaba göre sen şiddete meyilli değilsin ve senin aklına şiddeti getirecek veya seni üzecek insanları hayatına sokmamaya özen gösteriyorsun. Tabii arada kaçaklar da oluyor fakat sen o insanları bir şekilde hayatından çıkarmayı biliyorsun.

Yeşil!

Yeşil!

Verdiğin cevaba göre sen genelde neşelisin ve şiddete kesinlikle karşısın. Bazı insanlar seni üzmek ve kırmak için elinden geleni yapsalar da onlara güzellikle cevap vermeyi çok iyi biliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1164
362
240
180
96
80
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Os Savaş Kanal

neden 1 soru varki?

Lucinda Kane

Lacivert! Verdiğin cevaba göre sen yeri geldiğinde insanların kalbini kırmaktan çekinmiyorsun. Fakat bu genelde o an yapılması gereken bir davranış oluyor. S... Devamını Gör

Zeynep Elif

Mavi ve sonuç şimdi düşününce gerçekten doğru!