Görüş Bildir
Haberler
Hafta Sonunu Nasıl Geçirdiğine Göre Yalnız Olup Olmadığını Söylüyoruz!

etiket Hafta Sonunu Nasıl Geçirdiğine Göre Yalnız Olup Olmadığını Söylüyoruz!

Lousia
15.05.2018 - 16:57

Hafta sonunda kimimiz evde oturmayı severiz. Kimimiz ise yerimizde duramayız. Bu testimizde hafta sonunda yaptıklarına göre yalnız olup olmadığını söylüyoruz. Hazırsan başlayalım. 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uyanma saatinden başlayalım. Hafta sonları saat kaç gibi uyanırsın?

2. Peki, bu zamanlarda seni biri uyandırır mı? Eğer cevabın evetse, bu kişi kim?😂

3. Hafta sonu kahvaltıların genelde dışarıda mı yoksa evde mi olur?

4. Kahvaltıdan sonra genelde ne yapmayı tercih edersin?

5. Günün geri kalanında genelde hangisini yaparsın peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dışarıya çıkman şart olsa, hangi durum için çıkmayı tercih edersin?

7. Peki, eve kaç saat içinde geri dönüyorsun, onu da öğrensek?

8. Son olarak, hafta sonlarını dışarıda geçirmek sana ne kadar mantıklı geliyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Biraz yalnız gördük seni!

Biraz yalnız gördük seni!

Hafta sonunu nasıl geçirdiğine bakarak söyleyebiliriz ki, hafta sonlarını yalnız geçiriyorsun. Biraz yalnız gördük seni kısacası. Ama sen bundan da bir şekilde keyif almaya çalışıyor gibisin. İstediğin şeyleri yapıyorsun. Seni mutlu etmeyecek şeylere karşı pek de gönlün yok. Bazen bu durumdan canın sıkılıyor olabilir, seni anlıyoruz. Ama sen de bize inan ki, yalnızlık bu kadar da aşılması imkansız bir şey değil. En azından kendini tanırsın. Hayatına birilerini alman senin için iyi olacak tabii ki. Sadece biraz seçici olsan yeter diye düşünüyoruz. Geçireceğin güzel hafta sonların olsun!

Yalnızlığın senin seçimin!

Yalnızlığın senin seçimin!

Hafta sonunu nasıl geçirdiğine bakarak görüyoruz ki, yalnız kalmayı seven birisin sen. Aslında yalnızlık senin için mecburi değil de, aslında bir seçim olmuş. Kafanı dinlemek istiyorsun. Zamanında çevrendeki o yoğun ve kuru kalabalık biraz yormuş seni. Artık kafamı dinleyeyim demişsin. Hayatından genel olarak bir şikayetin yok gibi, sadece bazen adaptasyon sorunları yaşıyorsun. Bunlar da normal aslında. Sen iç sesine odaklan ve kendine yatırım yap. Emin ol ilerde çok güzel şeyler olacak. Geçireceğin güzel hafta sonların olsun!

Hiç de yalnız değilsin!

Hiç de yalnız değilsin!

Hafta sonunu nasıl geçirdiğine bakarak söyleyebiliriz ki, sen yalnız biri değilsin! Hem de hiç! Çevrende insanlar var, istediğin zaman onlarla plan yapabilirsin. Kendini yalnız olarak da görmüyorsun zaten. Her zaman gezip tozmak zorunda değilsin, ama bunu yapacak olsan tek başına yapmazsın buna eminiz. Bazen kafanı dinleyip, uzaklaşmak da istiyorsun. Olabilir böyle şeyler. Yine de tüm bunlar seni kesinlikle yalnız yapmaz. Geçireceğin güzel hafta sonların olsun!

Yalnızlık mı? O da ne?

Yalnızlık mı? O da ne?

Hafta sonunu nasıl geçirdiğine bakarak söylüyoruz ki, sen neredeyse eve girmeyi unutacaksın artık. Her günün bir macera. Hayatı dolu dolu yaşıyorsun. Tüm etkinlikler senden sorulur. Yaşıyorsun yani bu hayatı! Oldukça sosyal birisin, çevrenden insan eksik olmuyor. Sen de artık bu duruma da alışmışsın. Başka türlüsünü yapmak elinden gelmeyecek gibi, sıkılırsın bize göre. Bizim için de bol bol eğlen ve gez olur mu? Geçireceğin güzel hafta sonların olsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
390
185
123
62
36
34
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

Biraz yalnız mı gördün beni.. Her zaman yalnız olamaktan keyif almışımdır!

Cikolatali Turta

Biraz yalnız gördük seni!

Hanzade Uzun

Yalnızlığın senin seçimin! Hafta sonunu nasıl geçirdiğine bakarak görüyoruz ki, yalnız kalmayı seven birisin sen. Aslında yalnızlık senin için mecburi değil... Devamını Gör