Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Fonta Göre Seni Sana Anlatıyoruz

etiket Seçtiğin Fonta Göre Seni Sana Anlatıyoruz

Hayatımız bilgisayar, cep telefonu, tablet olunca fontları da önemsemeye kendi zevkimize göre kullanmaya başladık. Bakalım seçtiğin font seni ne kadar yansıtıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Üşengeçsin!

Üşengeçsin!

Seçtiğin fonta göre sen üşengeçsin. Belki bu yazıyı bile okumaya üşeniyorsun. Yazı yazarken farklı fontlar da denersen iyi olur :)

Gelenekçisin!

Gelenekçisin!

Seçtiğin fonta göre sen gelenekçisin. Yeniliklere biraz temkinli yaklaşıyorsun. Önceden iyi bildiğini yaparak riske girmeyi pek sevmiyorsun. Aslında biraz rahatına düşkünlük de var. Alıştığın şeyleri kolay kolay bırakamıyorsun.

Sadeliğe önem veriyorsun!

Sadeliğe önem veriyorsun!

Seçtiğin fonta göre hayatta önem verdiğin yegane şey sadelik. Hayatında tüm detaylar sadelik üzerine kurulu. Bu konuşmana, giyimine, haline hatrına da yansıyor. Sana göre her şey şeffaf, duru ve net olmalı.

Özgünsün!

Özgünsün!

Seçtiğin fonta göre kendine özgün bir karakterin var. Kalıpların dışına çıkmayı seviyorsun. Herkesin kabul ettiği şeyleri sorgulayabiliyorsun. Bu da seni orijinalliğe önem veren birisi yapıyor.

Eğlencelisin!

Eğlencelisin!

Seçtiğin fonta göre eğlenceli birisin. Her şeye rağmen hayatın devam ettiğinin farkındasın. Gereğinden fazla tasa, keder seni rahatsız ediyor. Sen de bu dünyada eğlenmene bakıyorsun.

Romantiksin!

Romantiksin!

Seçtiğin fonta göre romantiksin. Karar verirken aklınla değil yüreğinle hareket ediyorsun. Çünkü insanı insan yapanın içindeki duygular olduğunun farkındasın. Her an her şeyden mutlu olabiliyorsun. Güzel bir manzara, kulağına gelen hoş bir müzik, iyi bir film. Bunlar duygularına çok çabuk tesir edebiliyor.

Düzenlisin!

Düzenlisin!

Seçtiğin fonta göre düzen senin için olmazsa olmaz. Tertipli, planlı ve programlısın. Çalışma masan, odan, dolabın kısacası sana ait olan her şeyin düzgün olması lazım. Dağınıklığa tahammülün yok.

Soğuksun!

Soğuksun!

Seçtiğin fonta göre insanlara karşı biraz soğuksun. Geçmişteki hatalarından çok çabuk ders çıkarabildiğin için doğal olarak ilişkilerinde karşındaki kişilere karşı temkinli yaklaşıyorsun. Karşındakiler ilk başta bu soğuk tavrından dolayı seni yanlış anlamaya meyilli olsa da seni tanıdıklarında kalbindeki iyiliği görüyorlar.

Sıcakkanlısın!

Sıcakkanlısın!

Seçtiğin fonta göre sıcakkanlı bir insansın. Samimiyet senin için en önemli şey. İnsanların birbirine karşı ön yargılı, uzak, soğuk tavırlarından hiç ama hiç hoşlanmıyorsun. Resmiyete değil içtenliğe inanıyorsun. İçten bir teşekkür, sıcak bir gülümseme bile gününün iyi geçmesini sağlıyor.

Gizemlisin!

Gizemlisin!

Seçtiğin fontlara göre gizemli bir insansın. Aslında göründüğünden, konuştuğundan çok daha fazlasısın. İçinde kimsenin görmediği, senin de insanların görmesine izin vermediğin uçsuz bucaksız bir dünya var. İnsanları sıkmamak için bunları anlatamasan da açılmalısın.

Düşüncelisin!

Düşüncelisin!

Seçtiğin fonta göre düşünceli bir insansın. Çevrendeki insanların neyi sevip neden rahatsız olabileceğini çok iyi biliyorsun. Onları kaybetmemek hatta diğerlerini de kazanmak için yoğun çaba sarf ediyorsun. Arkadaşların hakkında en ufak detayı bile biliyorsun. Bu arada müthiş bir dinleyici ve hediye seçmede ustasın.

Üretkensin!

Üretkensin!

Seçtiğin fonta göre üretken bir insansın. Değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu çok iyi biliyorsun. Bunun farkında olduğun için de tüm yenilikleri takip ediyor, sürekli kendini geliştirmeye çalışıyorsun. Bu da seni daha üretken birisi yapıyor.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
397
279
121
96
40
29
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dysis

usengecsin veya sadeliğe önem veriyorsun cikan birisi oldumu ?

Kızıl Sakal

Time New Roman :D :D

isimsiz soyisimsiz

E, ya birden fazlasını seviyorsak? Yani aynı anda hem üretken hem gizemli olunamaz mı? Ayrıca bırakın şu her şeyi kategorize etme çılgınlığını. Kişiliğin yaz... Devamını Gör

Hazal LittleVenus

Evet içinde comic geçiyor ve biz onu beğeniyoruz diye eğlenceliyiz <3