Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Hangi Dünya Mutfağı Sana Göre Değil Ortaya Çıkarıyoruz!

etiket Seçimlerine Göre Hangi Dünya Mutfağı Sana Göre Değil Ortaya Çıkarıyoruz!

matsuri
30.07.2024 - 20:31

Bu testte seçimlerine göre hangi dünya mutfağının sana göre olmadığını ortaya çıkarıyoruz. Hazırsan başlayalım ve damak tadını zorlayacak mutfakları birlikte keşfedelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Mutfağında olmazsa olmaz malzemen hangisi?

2. Yemek yaparken en çok hangi mutfak aletini kullanmayı tercih edersin?

3. Hafta sonu kahvaltısında olmazsa olmazın hangisi?

4. Daha önce hiç denemediğin yemekler yapan bir restorana gitsen ne tür yemekleri denemek istersin?

5. Hangi baharat olmadan yemek yapamazsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Hayatını bir tatlı türünü yiyerek geçirecek olsaydın bu hangisi olurdu?

7. En sevdiğin yemek pişirme yöntemi nedir?

8. Yemek yaparken hangi tarifleri tercih edersin?

9. Sana göre yemek yapmanın en keyifli yanı nedir?

10. Bu tatlılardan hangsini daha çok seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Son olarak, aşağıdaki hangi tat kombinasyonunu daha çok seviyorsun?

Sen ve Fransız mutfağı pek anlaşamıyorsunuz gibi görünüyor!

Bu mutfağın sofistike ve karmaşık tarifleri, senin sadeliği seven yapına pek hitap etmiyor. Her şeyin mükemmel olması gerektiği Fransız mutfağında kendini bulmak yerine, daha pratik ve hızlı çözümler arıyorsun. Mutfakta yaratıcılığını konuşturmayı sevdiğin için, detaylara fazla takılmadan özgürce yemek yapabileceğin mutfaklar tam sana göre! Mutfakta yaratıcılığını konuşturmayı seviyorsan sana harika bir önerimiz var: Philips Çift Hazneli Airfryer. Kokuları birbirine karıştırmadan yemekleri aynı anda hazır eden çift haznesi ile pek çok yeni tarifler ortaya çıkarabilir ve bunları çok daha basit ve hızlı bir şekilde yapabilirsin.

Hint mutfağı sana göre değil!

Hint mutfağındaki baharatların yoğun kullanımı ve karmaşık tarifler senin damak zevkine pek uymuyor. Sen daha hafif ve sade tatları tercih ediyorsun. Ayrıca, Hint mutfağındaki ağır ve yağlı yemekler yerine daha sağlıklı ve hafif seçeneklere yöneliyorsun. Yemek yaparken pratikliği ön planda tutman da bu mutfağın senin için uygun olmadığını gösteriyor. Pratiklikten söz etmişken Philips Çift Hazneli Airfryer'ın kokuları birbirine karıştırmayan çift haznesi ile sen de zordan basit seviyeye kadar pek çok lezzeti daha kolay ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsin.

Meksika mutfağı senin favorin değil!

Baharatlı ve acılı yemekler, bol soslar ve tortilla gibi temel malzemeler sana pek hitap etmiyor. Sen daha kolay ve serinletici tatları tercih ediyorsun. Ayrıca, Meksika mutfağının karmaşık tarifleri yerine daha basit ve hızlı hazırlanabilen yemekler sana daha uygun. Mutfakta rahatlığı ve sadeliği seven biri olarak daha sakin ve az malzemeli mutfaklar tam sana göre! Mutfakta rahatlıktan bahsetmişken sen de Philips Çift Hazneli Airfryer'ın kokuları birbirine karıştırmayan ve yemekleri aynı anda hazır hale getiren çift haznesi ile pek çok tatlı ve yemek tarifini daha pratik bir şekilde yapabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
32
23
11
8
8
7
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Kilci

Sen ve Fransız mutfağı pek anlaşamıyorsunuz gibi görünüyor! Bu mutfağın sofistike ve karmaşık tarifleri, senin sadeliği seven yapına pek hitap etmiyor. Her ş... Devamını Gör

Sayuri Shoujo

meksika mutfağı ^^

nurcii

Hint mutfağı sana göre değil!