Görüş Bildir
Haberler
Seçim Çalışması Yapan CHP Üyelerine Saldırı: 'Saldırıya Uğrayan Kadınlardan Biri 70 Yaşında'

etiket Seçim Çalışması Yapan CHP Üyelerine Saldırı: 'Saldırıya Uğrayan Kadınlardan Biri 70 Yaşında'

Kübra Köklü
18.05.2023 - 23:36 Son Güncelleme: 18.05.2023 - 23:53

tahya'da 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için çalışma yürüten CHP Kadın Kolları üyeleri, bir grubun saldırısına uğradı. Olaya ilişkin konuşan CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, “Kadın kollarımız pazar yerinde seçim çalışması yürütüyordu. Pazarcı olduğu öne sürülen iki kişi üyelerimize broşürleri dağıtmaması gerektiğini söyleyerek sert ithamlarda bulunmuş. Daha sonra standa saldırmışlar. İki kadın üyemizi de darp etmişler. Saldırıya uğrayan kadınlardan biri 70 yaşında” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Saldırıya uğrayan kadınlardan biri 70 yaşında'

'Saldırıya uğrayan kadınlardan biri 70 yaşında'

Cumhuriyet gazetesinden Cengiz Karagöz'ün haberine göre CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, saldırıda yaralanan iki kişinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, “Kadın kollarımız pazar yerinde seçim çalışması yürütüyordu. Pazarcı olduğu öne sürülen iki kişi üyelerimize broşürleri dağıtmaması gerektiğini söyleyerek sert ithamlarda bulunmuş. Daha sonra standa saldırmışlar. İki kadın üyemizi de darp etmişler. Saldırıya uğrayan kadınlardan biri 70 yaşında” dedi.

Olaya ilişkin şikayette bulunduklarını kaydeden Kasap, “Özgür ve demokratik bir ortamda tanıtım yapmamıza engel olup kadın üyelerimize saldırdılar. Hem demokratik haklarımızı gasp edip hem de kadına şiddet uyguladılar” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
231
69
18
6
6
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

70 yaşında kadına mı gücünüz yetti adamlığınız bu kadarmış….

Otto Skorzeny

kardeşim sana canım feda senden tek istediğim şu orossspuuuuu çocuklarına adam deme

Darbeli Matkap

Demokratik bir ülkede yaşadığız olaylara bak kadınlara bile gözleri dönmüşçesine saldırıyorlar. Nasıl olsa ceza almayacaklar.

Fibunacci

Küfür etmeden ifade edemiyorum kendimi