Görüş Bildir
Haberler
Seçim Anketi: AK Parti Yüzde 30'un MHP Barajın Altında

Seçim Anketi: AK Parti Yüzde 30'un MHP Barajın Altında

Yöneylem Araştırma’nın seçim anketine göre AK Parti yüzde 30’un altında. Ankette CHP az farkla en çok oyu alan parti olurken, MHP ise yüzde 7’lik barajı aşamıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi partinin ne kadar oyu var?

Hangi partinin ne kadar oyu var?

Yöneylem'in 25 Ağustos-1 Eylül arasında  27 ilde 2 bin 403 kişiyle düzenlendiği ankete göre kararsızlar ve oy kullanmayacaklar dağıtıldıktan sonra ortaya çıkan tablo şöyle: 

Erdoğan'a asla oy vermem diyenlerin oranı

Erdoğan'a asla oy vermem diyenlerin oranı

Ankete göre Cumhrubaşkanı Tayyip Erdoğan’a asla oy vermeyeceğini söyleyenlerin oranı yüzde 60’a yaklaştı. Kesinlikle oy vereceğini bildirenlerin oranı yüzde 30 bandında kalırken yüzde 10’a yakın bir kesimse sandığa gitmeyeceğini söyledi.

Aynı ankette geçen ay AK Parti zirvedeydi

Aynı ankette geçen ay AK Parti zirvedeydi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yöneylem’in 28 Temmuz-1 Ağustos arasında düzenlediği bir önceki anketinde AK Parti yüzde 29,6’yla CHP’nin 0,2 puan fark önünde yer alıyordu. Yine geçen ay İYİ Parti yüzde 14,9, HDP 9,1, MHP ise yüzde 6'lık oy oranındaydı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
29
14
9
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Bunca şeye rağmen hala Akp'ye oy veren bu kadar insanın olduğunu görmek ülkeden umudumu tamamen yitirmeme sebep oldu.

Ayşe Haseki

Üzülmeyin, moralinizi bozmayın. Her düşünce ve sistemin bir yandaşı olu4 olacak. Almanya o kadar acı ve utanç yaşıyor ama içlerinde hâlâ Hitler fanatiği var,... Devamını Gör

Emre Öztürk

akp umrumda değil her zaman söylüyorum. şu mhp beter olsun tabela partisine dönsün inşAllah. Mhp biterse zaten akp'de biter.

paranoid

ikisinin de seçmeni aynı gotten çıkma yani bitmez bunlar

Bozkurt

Kararsızlar ve oy kullanmayacaklar dağıtıldığında %2 ile Refah Partisi diye bir şey evrimleşmiş. Saadet Partisi ortalıkta yok. MHP'nin anketlere yansıyan oy ... Devamını Gör

Ayşe Haseki

Çünkü halk bu durumdan kim, nasıl kurtarır bilmiyor, açıkcası bende. İç, dış borç, içte dışta kavga ve ayrımcılık, tarikat her yerde. İşsizlik, devlet ve hal... Devamını Gör