Görüş Bildir
Haberler
Seçeceğin İç Çamaşırlara Göre Ne Kadar Çekicisin?

etiket Seçeceğin İç Çamaşırlara Göre Ne Kadar Çekicisin?

Seçeceğin iç çamaşırlarına göre ne kadar çekici olduğunu söyleyeceğiz.

Haydi testi çöz ve hemen öğren!

#1

#2

#3

#4

#5

#

#7

#8

Çekiciliğinle kasıp kavuruyorsun!

Senin şu caziben var ya, kimsede yok be! Bunun için özel bir şey yapmana gerek yok, doğuştan gelen bir özellik bu! Kişiliğin olsun, dış görünüşün olsun, her şekilde insanların dikkatini çekmeyi başarıyorsun. En paspal halinle bile, bir konuşmanla karşındakini adeta eritiyorsun! İnsanların seni kontrol etmesine asla izin vermiyorsun ki bu da seni vahşi ve cazibeli olarak görmelerine neden oluyor. Kontrolün tamamen sende olması, özgürlüğüne düşkün olman ve yeri geldiğinde sert olman seni aşırı çekici yapıyor! Formülünü bize de ver! Senin gözlerin, o bakışların yeter! Öyle anlamlı bakıyorsun ki insanlara, senden etkilenmemek mümkün değil. İnsanlarla konuşurken göz temasına çok önem veriyorsun. Çünkü gözlerin her zaman gerçekleri söylediğini düşünüyorsun. E tabi hal böyle olunca da gözlerinle insanları resmen cezbediyorsun. Tanımadığın bir insan bile bakışından etkilenebiliyor. Bunu aslında bilinçli olarak yapmıyorsan senin doğan gereği gözlerin çekici. Sen de bunu kullanmasını çok iyi biliyorsun. Tabi bakışlarında asıl etkileyen şey gözlerinin güzel oluşundan kaynaklı. Çünkü kirpiklerin ve göz rengin çok güzel. Herkes tarafından beğeniliyor. Hem göz rengin hem kirpiklerin hem de bakışların insanları cezbediyor. Bunun yanında senin ağzın da çok iyi laf yapıyor. Nerede nasıl konuşacağını çok iyi biliyorsun. Bu da senin kendine olan özgüvenini doğal olarak arttırıyor. Sen bir harikasın dostum!

Kararında bir çekiciliğin var!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki çekicilik konusunda da tam kararındasın. Sendeki doğal güzellik ve çekicilik yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun. Her zaman hafif bir çekiciliğin var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Seni iyi tanıyan biri sendeki çekiciliği daha rahat görüyor. Hiçbir zaman çekiciliğin konusunu abartmadan yaşarsın. En güzeli de bu değil mi zaten?

Çekicilik senin genlerine işlemiş!

cdn-st1.ofpof.com

Çekicilik senin genlerine işlemiş. Yani çekicilik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Her girdiğin ortamda insanlar gözlerini senin üzerinden alamıyor. Ortamlarda adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Samimiyetin ve neşenle çevrenin gözbebeğisin. Her ortamın aranan insanı sen oluyorsun. Bu yüzden çevren tarafından çok sevilirsin. Karşındaki insanda çekiciliğin sayesinde inanılmaz derin etkiler bırakıyorsun. Tabii durum böyle olunca senin gibi birini unutmaları da imkansızlaşıyor!

İnanılmaz çekici bir insansın!

Görünüşünde muhteşem bir cazibe var. Öyle böyle değil hem de! Tabii insanlar bunu ilk bakışta anlamayabilir, seni tanıdıkça, içinin güzelliğini de gördükçe onlara aşırı derecede çekici geliyorsun. Yeri geldiğinde gizemli bir havaya giriyor, insanları merak içerisinde bırakıyorsun. Kendini düşündürmeyi iyi biliyorsun yani. Bu da sana ayrı bir hava katıyor diyebiliriz! Bu ihtişamından ve ışıltından hiç vazgeçme, böyle çok güzelsin!Kendine has giyim tarzın ile insanların dikkatini fazlasıyla çekiyorsun. Çünkü hem kendine yakışanı hem de kombinini çok güzel seçiyorsun. Renkleri birbiri ile öyle uyum içinde kullanıyorsun ki dikkat çekmemen imkansız. İnsanların ne dediğini çok umursamıyorsun. Sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan o şekilde kombinini oluşturuyorsun. Tercihlerine her zaman için güveniyorsun. Hatta genelde siyah rengini  kıyafetlerinde çok kullanırsın. Sana da çok yakıştığını düşünüyorsun. Bunu çok iyi de taşıyorsun. En dikkat çekici noktan kıyafetlerin ve onu mükemmel bir şekilde taşıman. Bir ortama girdiğin zaman ilk önce insanlar ne giydiğini merak ederler ve gözleriyle süzerler. Sonra sana selam verirler. Bu biraz da çekememezliğe giriyor gerçi. Ama bunlar senin umurunda değil. Cool bir insansın ve bunu korumayı her zaman tercih edersin. Gerçekten mükemmel bir detaysın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
481
308
139
30
26
22
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hepsi çok güzel ya bi bağlantı adresi verin nerden alıyoruz bunları 😂

Apollonia corleone

çekicilik genlerine işlemiş.Ondan değil en çok para harcadığım şey iç çamaşırı hep ondan böyle sonuç.Yok ki büyük memeye göre seksi ve ucuz olan.hepsi pahalı

Just justice

mutsuz olunca onedio kesin çözüm 😂