Görüş Bildir
Haberler
Vücut Falına Göre Senin En Çekici Yanın Ne?

etiket Vücut Falına Göre Senin En Çekici Yanın Ne?

Daha önce hiç vücut falına baktırmış mıydın? Eğer baktırmadıysan çok doğru bir yerdesin.

Haydi testi çöz ve en çekici yanını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. Bize saçlarının düz mü yoksa kıvırcık mı olduğunu söyle bakalım.

3. Şimdi de gözlere geldik. Söyle bakalım, senin gözlerin hangi renk?

4. Peki ya dudakların? Dudaklarının hangi şekilde olduğunu seç bakalım.

5. Imm... Peki boyunu sorsak, kaç cm'dir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize bedenini söyle bakalım.

7. Sıra herkesin kabusu olan kilolara geldi. Söyle bakalım, kaç kilosun?

8. Şimdi de bize kıyafetlerinde kendine en yakıştırdığın rengi seç bakalım.

9. Ve son olarak, ayak numaranı söyle de bitirelim. 😁

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin o bakışların yok mu!

Senin gözlerin, o bakışların yeter! Öyle anlamlı bakıyorsun ki insanlara, senden etkilenmemek mümkün değil. İnsanlarla konuşurken göz temasına çok önem veriyorsun. Çünkü gözlerin her zaman gerçekleri söylediğini düşünüyorsun. E tabi hal böyle olunca da gözlerinle insanları resmen cezbediyorsun. Tanımadığın bir insan bile bakışından etkilenebiliyor. Bunu aslında bilinçli olarak yapmıyorsun senin doğan gereği gözlerin çekici. Sen de bunu kullanmasını çok iyi biliyorsun. Tabi bakışlarında asıl etkileyen şey gözlerinin güzel oluşundan kaynaklı. Çünkü kirpiklerin ve göz rengin çok güzel. Herkes tarafından beğeniliyor. Hem göz rengin hem kirpiklerin hem de bakışların insanları cezbediyor. Bunun yanında senin ağzın da çok iyi laf yapıyor. Nerede nasıl konuşacağını çok iyi biliyorsun. Bu da senin kendine olan özgüvenini doğal olarak arttırıyor. Sen bir harikasın dostum!

Senin güler yüzün yeter!

Senin en çekici yanın tatlı dilin, güler yüzün. İnsanlar senin gülüşüne hasta resmen. Öyle içten öyle güzel gülüyorsun ki etkilenmemek elde değil.  Seninle muhabbet etmeye bayılıyorlar. Çünkü çok tatlı dilli bir insansın. İnsanlar ile muhabbet etmeye bayılıyorsun. Ama öyle gereksiz konuşmazsın. Gerektiği kadar konuşursun. Bu da seni daha çekici yapıyor. Tavırların o kadar doğal ki bu yönünü insanlar çok seviyor. Bir dertleri olduğu zaman ilk gelecekleri kişi sen oluyorsun. Hiçbir şekilde kendini göstermek gibi bir derdin yok. Olduğun gibisin. Her zaman önceliğin kendinin ne hissettiği ve ne düşündüğü. Kendi dünyanda yaşayan bir insansın. Bu da insanların seni daha çekici bulmasını sağlıyor. Aslında kaçan kovalanır hesabı gibi bir şey bu. Ama tek fark sen bunu bilinçli bir şekilde yapmıyorsun. Sen hep böyle doğal ol! Çünkü böyle harikasın!

Senin en çekici yanın fiziğin be!

Senin en çekici yanın fiziğin! O kadar güzel bir fiziğe sahipsin ki insanların imreneceği cinsten. 'Endamın yeter be!' sözü resmen senin için söylenmiş gibi. Kendine zaten çok dikkat eden bir insansın. Özellikle yediğin yemekler senin için çok önemlidir. Sağlıksız şeyler yemeyi çok sevmezsin. Her zaman yararlı şeyler yemekten yanasın. Spora da önem veriyorsun. Senin için sağlıklı olmak her şeyden önce geliyor. Bu senin doğanda var. Kendini böyle çok daha iyi hissediyorsun. Bunun hem dış görünüşüne hem de sağlığına yansıtıyorsun. Bu yüzden üzerine ne giysen yakışıyor. Öyle çok kıyafet derdin yok açıkcası. Ne bulursan onu giyiniyorsun. Nasıl olsa yakıştığını biliyorsun. Güzel de taşıyorsun. Bu sayede her türlü tarz bir insansın sen. Kendine bu konuda çok güvendiğin aşikar. İnsanlar senin fiziğini bu yüzden çok çekici buluyorlar. Maşallahh!

Senin tarzın yeter!

Sen giyinişin ve tarzın ile resmen harikalar yaratıyorsun. Kendine has giyim tarzın ile insanların dikkatini fazlasıyla çekiyorsun. Çünkü hem kendine yakışanı hem de kombinini çok güzel seçiyorsun. Renkleri birbiri ile öyle uyum içinde kullanıyorsun ki dikkat çekmemen imkansız. İnsanların ne dediğini çok umursamıyorsun. Sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan o şekilde kombinini oluşturuyorsun. Tercihlerine her zaman için güveniyorsun. Hatta genelde siyah rengini  kıyafetlerinde çok kullanırsın. Sana da çok yakıştığını düşünüyorsun. Bunu çok iyi de taşıyorsun. En dikkat çekici noktan kıyafetlerin ve onu mükemmel bir şekilde taşıman. Bir ortama gidiğin zaman ilk önce insanlar ne giydiğini merak ederler ve gözleriyle süzerler. Sonra sana selam verirler. Bu biraz da çekememezliğe giriyor gerçi. Ama bunlar senin umurunda değil. Cool bir insansın ve bunu korumayı her zaman tercih edersin. Gerçekten mükemmel bir detaysın!

Senin en çekici yanın zeki olmak!

Senin en çekici yanın gerçekten çok ama çok akıllı olman!  O kadar zekisin ki etrafındaki insanları hayrete sokuyorsun. Giriştiğin her işin altından başarı ile çıkıyorsun. Seçtiğin yolda kendinden emin bir şekilde yürüyüp, kendi kararlarını kendin veriyorsun. Sen sadece okul hayatında değil, iş hayatında ve en önemlisi insan ilişkilerinde de çok başarılısın. Tanıdığın herkesle genelde aran çok iyidir. Çünkü hem saygı duyulan hem de sevilen bir insansın. Bunun için senin ekstra bir çaba sarf etmene gerek kalmıyor. Sen bu halinle o kadar çekicisin ki diyecek söz bulamıyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1358
691
481
358
97
81
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?