Görüş Bildir
Haberler
Sea of Thieves Oynarken Gerçek Bir Korsan Gibi Oynayan 7 Ekip!

Sea of Thieves Oynarken Gerçek Bir Korsan Gibi Oynayan 7 Ekip!

Sea of Thieves online açık dünya bir korsancılık oyunudur. Bu oyunda karşınıza çok farklı oyuncular çıkacaktır. Karşınıza çıkabilecek olan bu oyuncuların bir kısmını sizler için bu listemde derledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Savaşçılar

Karşılarına çıkan her oyuncuyu kendine düşman belirleyen oyuncular bunlar. Siz onlara saldırmamış olsanız bile sizi batırmak için ellerinden geleni ardına koymayacak olan ekip bu. Her ne kadar bazen savaşmak istemeseniz de bu ekip Sea of Thieves'in olmazsa olmazı. Bu ekip sayesinde Sea of Thieves'de gardınızı asla bırakmamanız gerektiğini hatırlıyorsunuz.

2. Stokçular

Ekipteki bütün oyuncuların en fazla parayı veren görevlerini alıp hepsini tek tek yapan ve kavgadan kaçan ekiptir bunlar. E tabi o kadar görevi yaptıktan sonra dolusuyla hazine oluyor bu ekiplerde. Bu ekibe denk gelirseniz ve saldırırsanız eğer yüzüğü elinden alınmaya çalışan Gollum gibi sinirleneceklerdir ve size saldıracaklardır.

3. Arkadaş canlısı olanlar

Denizler gezerken denk gelebileceğiniz ekiplerden biride bu arkadaş canlısı ekipler. Eğer saldırmazsanız ve yanına gidip selam verirseniz sizin yanınıza gelip halinizi hatrınızı veya bir şeyde yardıma ihtiyacınız olup olmadığını soracaklardır. Beraber müzikler çalacaksınız, dans edeceksiniz, tavernada biralarınızı tokuşturacaksınız bu ekiple. Kısacası bu ekibe denk gelirseniz eğer arkanıza yaslanın ve eğlenmenize bakın. Bu oyunla alakalı anılarımın çoğu bu ekipler ile alakalı.

4. Korsan ninjalar

Bu ekiplerde savaşçılar gibiler ancak aralarında ufak bir fark var. Bu ekipleri geminize top atana kadar asla fark etmeyeceksiniz. Saklanmayı ve gemi kontrolünü çok iyi bilir bu ekip. Bunun yanında bu ekip kendi içlerindeki en sinsi oyuncuyu sizin geminize sızmak için gönderir. Gerek kaptan köşküne saklanır, gerek elinde barut fıçısıyla suyun altından geminize yüzerek geminizi patlatır, gerek geminize tırmanarak çapanızı indirir. Yani bu ekip ile karşılaştığınızda çok dikkatli olmanız gerekiyor yoksa kolaylıkla sizleri batıracaklardır.

5. Para içinde yüzenler

Sea of Thieves evet çok eğlenceli bir oyun ancak konu karakter ve gemi özelleştirmeye gelince fiyatlara bakarsak çokta eğlenceli olmuyor. Bu ekipler aslında eski stokçulardır. Stokçuluktan köşeyi dönünce yeni kıyafetleri ve gemi desenleri ile diğer oyunculara hava atmaya başlarlar.

Arkadaşımın tabiri ile bu ekibin ataları Gold Hoarder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sea of Thieves oynadınız mı?

6. Bilge korsanlar

Oyundaki bütün görevleri, hikayeleri ve etkinlikleri yalayıp yutmuş olan oyunculardır bunlar. Bunların yanında oyun mekaniklerine dair en ufak bilgileri biliyorlardır. Bu ekiple karşılaşırsanız ve eğer saldırmazsanız emin olun bu bilgileri sizlere aktaracaklardır.

7. Korkak tavuklar

Bu oyuncuları büyük ihtimalle hiç görmediniz. Görmediyseniz eğer adlarını sonuna kadar hak etmişlerdir. Bu oyuncular, ufukta başka bir ekibin gemisini gördüğü anda gemilerini ters yöne döndürüp kaçmaya başlayacaklardır.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın