Görüş Bildir
Haberler
Sayıştay Raporundan: AKP'li Belediye Vergi Borçlarına Karşılık 2 Camiyi Satmış

Sayıştay Raporundan: AKP'li Belediye Vergi Borçlarına Karşılık 2 Camiyi Satmış

İBB AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun yönettiği Esenler Belediyesi'nin, aralarında cami ve okul da olan 12 taşınmazı vergi borçlarını karşılık devlete sattığı ortaya çıktı. Sayıştay’ın denetim raporuna göre, Esenler Belediyesi 12 taşınmazı 140 milyon TL'ye sattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) arazi satışını, Meclis'teki çoğunluğu ve büyük tartışmalarla engelleyen AKP Grubu'nun Başkanvekili Tevfik Göksu'nun Belediye Başkanı olduğu Esenler'de cami, okul, hizmet alanı benzeri pek çok yeri sattığı ortaya çıktı. Sayıştay’ın denetim raporuna göre, geçen yıl Esenler Belediyesi 12 taşınmazı 140 milyon 724 bin 892 TL’ye sattı.

İki cami, bir okul...

İki cami, bir okul...

Esenler Belediye Başkanlığı

ANKA'nın aktardığı bilgiye göre, Esenler Belediyesi’nin geçen yıl sattığı yerler arasında Birlik Mahallesi’ndeki “Atışalanı Mimar Sinan Camisi' 2014 yılından beri bitirilemeyen,'Esenler Tekstilkent Camisi', “Esenler Hasip Dinçsoy İlkokulu”, Kemer Mahallesi’nde bulunan Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kullandığı hizmet alanı ile aynı yerdeki Afet Yönetim Merkezi olarak kullanılan hizmet alanı, Tekstilkent’te bulunan ve eğitim amaçlı kullanılması düşünülen boş arazi de bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söz konusu yerlerin bazılarının, Esenler Belediyesi’nin devlete olan vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devri için, 2018’de Belediye Meclisi'nde karar alınmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
52
17
6
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

olayın ciddiyetini anlamayan sığırlar, bunda ne var yine devletimize satılmış savunmasını yapar mı acaba:D

Pasif Kullanıcı

aldıkları oksijen içerde nasıl bir değişime uğruyorsa artık..

Kunti kunti

Rahmetli dedem "oğlum bunlarda din iman yok, bunlar milletin başına türban geçsin fakat götlerinde giyecek donu olmasın sesini çıkartmaz" derdi! Adam haklıymış

cenigz han

Bu da bir çeşit para tırtıklama yöntemi işte. İslamcılar her türlü HIRSIZLIĞIN yolunu buluyor amk. Bu yorumu yazarken bile cüzdanı sağlama aldım. Ne olur ne... Devamını Gör