Görüş Bildir
Haberler
Sayı Falına Göre Hayatında Neler Olacak?

etiket Sayı Falına Göre Hayatında Neler Olacak?

Her şeyin hayatımızda bir anlamı olduğu gibi sayıların da bir anlam taşıdığını ve hayatımıza etki ettiğini söylemeliyiz. Peki senin hayatındaki sayılar seni nasıl etkiliyor? Eğer merak ediyorsan; 

Haydi testi çözmeye başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, ayın hangi gününde doğduğunu söyleyebilir misin?

4. Pekiiii hangi ayda doğdun acaba?

5. Şimdi de hangi yılda doğduğunu seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Immm hadi 1'den 10'a kadar aklından bir sayı tut bakalım. Hangisi?

7. Bu asal sayılardan da birini seçer misin?

8. Ve son olarak, telefon numaranın son hanesini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sayı falına göre;

Sayı falına göre;

Senin hayatında hiç beklemediğin gelişmeler yaşanacak. Zira sen kendini geliştirmek adına çok çaba sarf eden bir insansın. Verdiğin bu çaba diğer insanlar tarafından takdire şayan olarak görülüyor. Fakat ne kadar emek verirsen ver içinde hala garip bir kaydı taşıyorsun. Ama unutma istediğin bazı şeyler tam da olmaz dediğin anda gerçekleşir. O yüzden umudunu kaybetmek yerine seçtiğin bu yolda dimdik yürümeye devam et. Çünkü er geç senin olacak. Bu kaygı biraz kariyer hayatınla ilgili olabilir. Merdivenleri yavaş yavaş çıkmaya başlamışsın bile. Ama önünde çıkman gereken basamaklar var. Sen azimli bir karaktere sahipsin. Bundan dolayı her ne olursa olsun yoluna emin adımlarla devam et. 

İlişkiler konusuna gelecek olursak, önümüzdeki aylarda yeni bir aşka yelken açabilirsin. Ama biraz dikkatli olmanda fayda var. Çünkü bundan önceki ilişkilerinde biraz hayal kırıklığına uğramışsın. Aslında bunun sebebi bir şeyler hissettiğin insana kendini bütün samimiyetinle göstermenden kaynaklanıyor. Ne zaman birine karşı bir şeyler hissetsen kendinden vazgeçip resmen onun için yaşıyor gibi oluyorsun. Kendinden önce hep onun mutluluğunu düşünüyorsun. Anlayacağın hayatını biraz ona göre şekillendiriyorsun. Bir süre sonra da sen yıprandığını hissedip, mutsuz oluyorsun. Bu aranızda sorun haline dönüşüyor ve tartışmaları da beraberinde getiriyor. Bundan dolayı karşına çıkacak yeni kişiye kendini çok açmamanı tavsiye ediyoruz. 

Tüm bunların yanında etrafındaki insanlar sana ne kadar samimi davranmaya çalışırsa çalışsın hiç samimi bulmuyorsun. Arkadaş namına güvendiğin bir iki insan var. Onların dışındakiler sana samimiyetsiz geliyor. O yüzden çevrendekilere karşı dış görünüş olarak biraz sert bir tavrın oluyor. Herkese hak ettiği değeri göstermeye çalışıyorsun. Fakat bu sene içerisinde karşına biri çıkacak. Ve hayatında alacağın kararlarda biraz da etkili olacak gibi. 

Sağlık konusuna gelecek olursak, son zamanlarda kendini çoğu zaman yorgun hissediyor gibisin. bu bir vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. O yüzden bu durumumu atlatmaman için kesinlikle doktora gitmen gerekiyor. Çünkü bağışıklığın her an düşebilir ve hastalığa yakalanabilirsin. Kendine dikkat etmende fayda var. 

Yukarıda da dediğimiz gibi emeklerinin karşılığını biraz zaman geçse de alacaksın. Bundan dolayı ailenin seninle gururlanacağı bir sene bekliyor. En az senin kadar onlar da çok sevinecek bu duruma. İşler yolunda gitmese de sakın pes etme! Çünkü sen istediğini koparacak potansiyele sahipsin. Hayalini kurduğun şeyin peşinden gitmen dileğiyle. 😌

Sayı falına göre;

Senin çakraların öyle bir açılacak ki şans her zaman senden yana olacak. Belki de gezegenlerin yön değiştirmesi seni çok iyi bir şekilde etkileyecek. Bunca zamandır şanssızlığından nasibini aldın. Bazı şeyleri ne kadar istesen de bir türlü hedefine ulaşamadın. Belki de doğru zaman o zaman değildi. Bunu hiçbirimiz bilemeyiz, değil mi? O zamanlar isteyip de gerçekleşmeyen o şey 2 3 aya kalmaz seninle birlikte olacak. Bu seni hem çok şaşırtacak hem de çok mutlu edecek. Çünkü hiç beklemediğin bir anda karşılaşacağın bu sürpriz seni birçok konuda iyileştireceğe benziyor. Hayata dair bazı olumsuz düşüncelerin değişecek gibi. O yüzden umudunu hiçbir şey için kaybetmemen gerekiyor. Çünkü umut hepimiz için var. 

Tüm bunların yanında aşk hayatında durgun bir döneme gireceksin. Hayatına daha önce aldığın kişilerle çeşitli konulardan dolayı anlaşmazlık yaşadın. Bu durum senin duygu ve düşüncelerine zarar vermiş gibi. Ama bunu tamamen karalara bağlamak yerine fırsata çevirmen daha doğru olacaktır. Bu süreç içerisinde kendi iç sesini dinlemeli ve çeşitli etkinliklere katılmalısın. Çünkü hayatına birini alman veya almaman hiçbir şeyi değiştirmez. Sonuçta bu senin hayatın ve kendini mutlu hissetmek için elinden geleni yapman gerekir. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. 

He bir de arkadaşlarının çoğuyla aran çok ama çok iyi. Çünkü sen dışarıdan inanılmaz samimi ve güler yüzlü bir karaktere sahipsin. İçindeki samimilik resmen yüzüne, karakterine yansıyor. Doğal olarak arkadaşlıkların çok daha güzel oluyor. İçindeki bu samimiyetten ötürü arkadaşlarının sana karşı olan güvenleri çok daha fazla oluyor. O yüzden etrafındakiler tarafından sevilen ve saygı duyulan bir karakterin var. Ama önümüzdeki aylarda yakı bir arkadaşı tarafından hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bu seni içten içe çok üzecektir. Dikkatli olmanda fayda var. 

Tüm bunların yanında sağlığınla ilgili hiçbir problem olmayacak. Çünkü dirençli bir vücuda sahipsin. Açıkcası kendine bakmayı da biliyorsun. Eee yemek yemeyi de sevince her şey güzel gidiyor. Ufak tefek rahatsızlıklar yaşayabilirsin. Ama bu seni çok etkileyemeyecek hemen iyileşeceksin. 

Ve ailene gelecek olursak, zaman zaman fikir ayrılıklarına düşüyorsunuz. Fakat onların daima senin yanında olduklarını hiçbir zaman unutmamanı dileriz. Bazen içimizde onlara karşı büyük bir öfke beslesek de onların senin için yapamayacağı bir şey yok. Bunu zamanla sen de göreceksin. O yüzden biraz daha sakin olmalısın. 😌

Sayı falına göre;

Sayı falına göre;

Normalde çok şanslı bir yapın var. Eğer istediğin bir şey varsa bir şekilde gerçekleşiyor. Tabii bu sadece şansa bağlı olarak değil. Senin de bunun yanında gösterdiğin çabalar da var. Ama genel olarak hayatını şansa bala yaşamaya alıştırmışsın kendini. Sanki ne olacaksa olsun moduyla takılıyorsun. Fakat buna yaşayacağın bir olaylar birlikte son vereceksin. Bazı kararlar alıp hayatını düzene sokmaya çalışacaksın. Artık her şey senin kontrolünde gerçekleşecek. Ve böyle olduğu zaman daha  mutlu ve huzurlu olduğunu fark edeceksin. E bazı şeyler yaşamadan öğrenilmez. Sen de yaşayarak öğrenenlerden olacaksın. Bunun zaman zaman kötü yanları da olacak tabii. Ama üstesinden gelebilecek bir karaktere sahipsin. Kendine fazlasıyla güveniyorsun ve bu çok az insanın başarabildiği bir durum. O yüzden şimdiden sana bu konuda bol şans diliyorum. 

Aşk hayatına bakacak olursak biraz sallantıda gibi. Aslında şu anda seninle birlikte olmak isteyen insanlar var. Fakat kendinden emin değilsin. Çünkü aklında ve kalbinde geçmişten izler taşıdığını üzülerek söylemeliyiz. Sanki içten içe hala birini özlüyor ve sürekli yanında istiyorsun. Bundan dolayı yeni bir kişiye şans veremiyorsun. Ama sana şunu söylemeliyiz ki, Nisan ayında çok güzel gelişmelere ayak basacaksın. Tanışacağın yeni biriyle öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki şimdiye kadar üzüldüğün onca şeyi bir çırpıda atacaksın. Bizden söylemesi. :) 

Tüm bunların yanında yakın zamanda ülke veya şehir değişikliği yapacaksın. Sana bu değişiklik o kadar iyi gelecek ki, resmen kendine geleceksin. Çünkü kafanı dinleyeceğin güzel bir tatil geçireceksin. O yüzden şimdiden hazırlıklara başlasan iyi olur. 

Arkadaşlıkların konusunda biraz endişeli gibisin. Sanki yakınım dediğin bir kişi var ama içten içe güvenemiyor gibisin. Her an senin arkandan işler çevirecek gibi hissediyorsun. Ve yakın zamanda adında 'e' olan bu kişinin yanlış bir hareketini göreceksin. Aranız açılacak gibi ama hayatında senin iyiliğini düşünmeyen bir insana ihtiyacın yok gibi. O yüzden çok üzülmemen gerektiğini söylemeliyiz. 

Sağlıkla ilgili bazı problemler yaşasan da bunlar çok önemli değil. Çünkü hava değişikliği yüzünden hepimiz ne yazık ki etkileniyoruz. Bunlardan biri de sen olacaksın. Sadece kendini biraz dinlendirmen gerekiyor. Zaten tempolu bir hayatın var. O yüzden biraz soluklanmalısın. 

Önümüzdeki ay ailenden biri haneye güzel haberler getirecek. Bu uzun zamandır hepinizin beklediği bir gelişmeyle ilgili belli ki. Bu haberle birlikte hayatınızda birtakım değişiklikler olacak. Bu yeni bir ev, yeni bir araba ya da farklı bir şey. Kazancınız artacak ve ailecek daha huzurlu olacaksınız. 😌

Sayı falına göre;

Sayı falına göre;

Önümüzdeki ayın 17'sinde hayatında yepyeni bir değişiliğe imza atacaksın. O gün belki de hayatının dönüm noktası olacak. Bu sanırım, kariyerinle ilgili bir gelişme olacak. Belki de hayalini kurduğun o şey gerçekleşiyor. Ne dersin? Tabii bu değişiklikle birlikte şehir değişikliği yapman gerekecek. Bu noktada biraz kararsız olacaksın. Çünkü bir karar alman gerekecek. Hayatın senin vereceğin bir kararla tamamen değişecek. İyi düşünüp, bir sonraki hamleni ona göre değerlendirmende fayda var. Hatta büyüklerinden destek bile alabilirsin. Bu önemli bir karar olacak senin için. Etrafındaki insaların fikirlerine ihtiyaç duyabilirsin. Ama her ne olursa olsun bu senin hayatın sakın unutma! Ne yapmak istiyorsan ya da nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan öyle yapmalısın. Bizden söylemesi.:) 

Tüm bunların yanında flört ettiğin bir kişi varsa, önümüzdeki birkaç ay sonra seni hayal kırıklığına uğratacak gibi. O yüzden kendini karşındaki kişiye çok kaptırmamanda fayda var. Çünkü bu dönem senin için aşk ayı değil kariyer ayı olarak görünüyor. Kariyer hayatındaki yıldızın parlak görünüyor. Bu yüzden yanlış veya seni değersiz hissettirecek kişiler yüzünden kendini üzmene değmez. Belki de daha iyisini hak ediyorsun. Duygularının esiri olmamalı ve mantık çerçevesinde hareket etmelisin. 

Sağlığın ile ilgili birkaç problem yaşayabilirsin. Bu aslında hayatını etkileyecek bir hastalık değil gelip geçici. Sadece sen her zaman olduğun gbi güçlü durmaya devam et. Çünkü vücudunun buna ihtiyacı var. Kendini ihmal etmenden dolayı vücudun direncini kaybedip mikroplarla savaşamayabilir. Ama sen savaşmaya devam etmelisin. Tabii kendini ihmal etmeye de. :) 

Aaa bir de unuttuğumuz bir şey var. Hayatına yeni bir yol çizeceksin ve yeni arkadaşlıklar edineceksin. Onlara için çok ısınacak olsa da kendini tam anlamıyla açmamalısın. Çünkü senin içindeki saflığı ve temizliği kullanmak isteyecek bir kişi olacak. İsminde 's' harfi var. Bu kişiden özellikle uzak durmalısın. Bizden söylemesi..

Son olarak, yukarıda da dediğimiz gibi önemli bir karar alacaksın. Sen ne karar alırsan al ailen senin her zaman yanında olacak. Onların içindeki korkular belki bir noktada sana yansıyabilir. Ama emin ol senin için en iyisini istiyorlar. Her zaman da isteyecekler. Bunu sakın unutma!

Sayı falına göre;

Sayı falına göre;

Kendini şu anda büyük  bir çıkmazda hissediyorsun. Ne yaparsan yap, sanki hiçbir şey yoluna girmeyecek gibi. O yüzden son zamanlarda hiçbir şey için çaba göstermiyorsun. Ama sana bunun nedenini hemen söylüyoruz. Daha fazla moralin bozulmasın çünkü gezegenlerin hareketiyle bazı burçlar gergin ve stres bir dönemden geçiyor. Sanırım, sen de bunlardan sadece bir tanesisin. O yüzden bunu atlatmana sadece 28 gün kaldı. Sonrasında her şey eski haline geri dönecek. Üzerindeki bütün bu mutsuzluk gidecek. Şans senden yana olacak. Enerjik halinle işlerini teker teker yoluna sokacaksın. O yüzden şimdi kafanı kurcalayan şeylerden uzaklaşıp keyfine bakmanı tavsiye ederiz. 

Tüm bunların yanında 2 3 ay içerisinde karşına seni derinden etkileyecek biri çıkacak. Daha öncekilerden çok farklı olduğunu hissedecek, duyguların zaman geçtikçe daha da derinleşecek. Bundan dolayı yeni bir aşka hazırlıklı olmalısın. Çünkü yakın zamanda aklını başından alacak o kişi karşına çıkacak. Bunca zamandır beklediği o kişi çok yakınında. Bu seni heyecanlandırıyor, değil mi? Bizi bile heyecanlandırdı açıkcası. :) 

Sağlık sorunlarına gelecek olursak, vallahi maşallahın var. Aman nazar değmesin! Hemen bir yerlerini kaşı. :) Senin ileriki zamanlarda da hiçbir hastalığın olmayacak. Çünkü güçlü bir yapın var ve kemiklerin de çok sağlam. Kendine bakmayı çok iyi biliyorsun. 

Ailenle yaşadığın bazı problemler var fakat bunlar çözülemeyecek cinsten değil. Yakın zamanda oturup aranızdaki bu sorunlara çözüm bulacaksınız. O yüzden canını sıkmana hiç gerek yok. Sadece ani yükselmelerin olabilir, bunları kontrol edersen hiçbir sıkıntı kalmayacaktır. Bizden söylemesi. 😌

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1028
470
141
119
80
53
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ahmetkoca

cuk oturdu diyebilirim 😵

nazox

aslında gerçekmiş gibi okursanız yorumu, doğru geliyor. sonra söylenilenlerin çok genel olduğu aklıma geliyor bir daha umutsuzlanıyorum hayat hakkında. parad... Devamını Gör

Ozlem Yayla

süperdi cidden editör emegine saglık🖤