Görüş Bildir
Haberler
Savaşçı Mars Bu Kez Duygusal Zırhını Giyiyor! 23 Nisan'da Mars Yengeç Burcuna Geçiyor, İlişkiler Sınavda!

Savaşçı Mars Bu Kez Duygusal Zırhını Giyiyor! 23 Nisan'da Mars Yengeç Burcuna Geçiyor, İlişkiler Sınavda!

zeynepanlatsin
22.04.2021 - 20:24

Yarı karanlık bir odanın tam ortasında duruyorsun. Biraz ileride arasından incecik bir ışık sızan, kalın, kadife bir perde görüyorsun. Yavaş adımlarla ilerliyor ve perdeyi iki elinle aralıyorsun. Buraya girdiğin anda kalbine bir hüzün çöküyor. İçeride yoğun bir rüzgar, her bir yana uçuşan kağıt parçalarını havada döndürüyor. Bir tanesini yakalıyorsun, çok eski mutlu bir andan kalma bir fotoğraf. Kalbinin ucunu kırıp bırakan, kendini sana yeniden hatırlatıyor. Başka bir kağıt yakalıyorsun, o çok incindiğin cümle yazılı.

Burası kırık kalbine yük olan yüzlerce anıyla kaplı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kalbin acıdıkça odanın içindeki rüzgar şiddetini artırıyor, hüzünlü gözlerine ulaşıp, süzülen yaşlarını kurutuyor.

Artık burada durmak dayanılmaz hale geliyor, haşin esintileri içeri dolduran pencereye ulaşıyor ve var gücünle iterek kapatıyorsun. Gözünde son bir damla yaşla arkanı dönüyorsun. Darmadağın bulmayı umduğun oda sanki hiç dağılmamışçasına düzenli. Son bir kağıt parçası uçuşarak ayak uçlarına düşüyor.

“Artık yorgun kalbinle savaşmayı bırak, huzuru bul.”

23 Nisan’da savaşçı Mars rotayı duygularımıza, iç dünyamıza, kalbimize çeviriyor, Yengeç burcundaki seyrine başlıyor.

Bu seyirde duygularımızla savaşır hale gelebiliriz, içinde bulunmaktan çok hoşlanmadığı bu burçtayken Mars bizi duygusal savaşlara zorlayabilir. Anılarda kilitli kalmış kırgınlıklar öfke, keder, hüzün olarak geri dönebilir, fiziksel veya sözlü olarak değil duygularla kendimizi ifade etmeye çalışarak kendimizi yorabiliriz. Karşımızdakinin bizi anlamasını bekleyebilir, soğuk savaşlara girebilir, iletişimi duygusal düzeyde tutabiliriz.

İç huzurumuz için savaş yerine duyguları en anlaşılabilir biçimde ifade etmenin yolunu bulmak bu süreçte önemli.

Bu geçiş güvenli hissetme ihtiyacını artıracağından kendi huzurumuz için dürtüsel tepkiler yerine sözel iletişime odaklanalım. Duygusal olarak yaşayacağımız hassasiyetler yüzünden içe kapanmak yerine, güzel kalbimizi ve iç huzurumuzu korumaya odaklanalım, özellikle ev, aile, yuva alanlarında duygusal gerilimlere dikkat edelim.

Gökyüzünde bizi bekleyen tüm özel zamanları merak ediyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
11
6
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın