Görüş Bildir
Haberler
Ersay Üner Kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Ersay Üner Kaç Yaşında, Nereli? Ersay Üner Büşra Pekin ile Evli mi?

Ersay Üner Kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Ersay Üner Kaç Yaşında, Nereli? Ersay Üner Büşra Pekin ile Evli mi?

Kanal D ekranlarının sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler, bu akşam da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Şarkılar Bizi Söyler, her cumartesi müzik severlerin favorisi olmaya devam ediyor. 41. bölümüyle ekranlara gelecek olan program her hafta olduğu gibi bu hafta sevilen isimleri konuk ediyor. Şarkılar Bizi Söyler'de bu bölümde 'Karışık Kaset' konsepti seçildi. Kıpır kıpır şarkılarla izleyenleri mutlu edecek olan programın sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici üstleniyor. 19 Mart konukları arasında Ersay Üner de yer alıyor. Fragmanda Ersay Üner'i görenler arama motorlarına yöneldi. Peki Şarkılar Bizi Söyler Ersay Üner kimdir? Ersay Üner kaç yaşında, nereli? Ersay Üner evli mi? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta da birbirinden başarılı isimleri konuk ediyor. Popüler şarkıcı Ersay Üner bu haftanın konuklarından biri oldu. Magazin dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Ersay Üner 'Tatlım Tatlım' filminin müziğiyle gönüllerde taht kurmuştu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'e konuk olan Ersay Üner'in hayatı merak konusu oldu. Peki Şarkılar Bizi Söyler Ersay Üner kimdir? Ersay Üner kaç yaşında, nereli? Ersay Üner evli mi? İşte tüm detaylar...

Ersay Üner Kimdir?

Ersay Üner Kimdir?

Ersay Üner, 7 Ekim 1978 tarihinde doğmuştur. Sevilen şarkıcı Ersay Üner, Konya ilinin Seydişehir ilçesinde dünyaya gelmiştir. Üner, pop müziğiyle tanınsa da aynı zamanda şarkı sözü yazarı ve bestecidir. Popçu Demet Akalın için yazdığı ve bestelediği şarkılarla 2000'lerde Türkiye'de adını duyurmaya başlamıştır.

Belediyenin Düğün Salonunda Müzikle Tanışmış.

Belediyenin Düğün Salonunda Müzikle Tanışmış.

Son dönemlerin en sevilen şarkıcılarından biri olarak anılan Ersay Üner, babasının memur olarak çalıştığı belediyenin düğün salonunda müzikle tanışmıştır.

Şarkıcı Ersay Üner'in imzasını taşıyan şarkıların arasında; Demet Akalın'ın 'Afedersin', 'Bebek', 'Herkes hak ettiği gibi yaşıyor', 'Mucize', 'Tatil', 'Unuttum'; Nâlân'ın 'Gücüm Yetmez', Ebru Gündeş’in 'Söyleyin', 'Kızıl Mavi'; Ziynet Sali'nin 'Hava Hoş'; Sibel Tüzün'ün de 'Yaz Aşkı'; bulunuyor.

Ersay Üner'in Şarkıları

Ersay Üner'in Şarkıları

Albümleri

  • Nokta (2019)

Single'ları

  • 'Yürüdüm' (2015)

  • 'Tatlım Tatlım (Orijinal Film Müziği)' (2017)

  • 'Tatlım Tatlım (Bayraşa Remix)' (2017)

  • 'İki Aşık' (2017)

  • 'Seni Soruyorlar' (2021)

  • 'Gidiyorsun' (2021)

  • 'Allı Turnam' (Burcu Acı ile düet) (2021)

  • 'Duysun' (2022)

Ersay Üner Evli mi?

Ersay Üner Evli mi?

Ersay Üner, 6 yıldır beraber olduğu oyuncu Büşra Pekin ile 2017 yılında evliliğe adım atmışlardır. Ünlü çift 2019 yılının Kasım ayında yollarını ayırma kararı almıştır.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın