Görüş Bildir
Haberler
TV
Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim? 19 Mart Şarkılar Bizi Söyler'in Konukları...

Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim? 19 Mart Şarkılar Bizi Söyler'in Konukları...

Her hafta izleyicilere müzik keyfi yaşatan program Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta kıpır kıpır... Kanal D ekranlarının sevilen eğlence programlarından biri olan Şarkılara Bizi Söyler, bu akşam 41. bölümünü kutluyor. Biz de 41 kere Maşallah diyelim! Ünlüler geçidinin yaşanacağı programın bu haftaki konukları ve konsepti oldukça merak edildi. Her cumartesi farklı bir konsept ile seyircilerin karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler bu hafta oldukça eğlenceli geçecek. Şarkılar Bizi Söyler Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla daha da güzel bir hale geliyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler bu akşamki konukları kim? İşte Şarkılar Bizi Söyler 19 Mart Cumartesi konukları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarında her cumartesi akşamı eğlencenin dorukları yaşanıyor. Şarkılar Bizi Söyler Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla her hafta çok özel isimleri konuk ediyor. Kulakların pasını silen programın bu haftaki bölümünün fragmanı herkesi heyecanlandırdı. Sevilen isimler haftanın konsepti ile mikrofon başına geçecek.  Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları kimler? 19 Mart konsepti ne?

19 Mart Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kimler?

19 Mart Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kimler?

Her hafta birbirinden sevilen başarılı isimleri konuk eden  Kanal D ekranlarını süsleyen Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta da rengarenk anlara sahne olacak.

19 Mart Şarkılar Bizi Söyler Konukları:

Ersay Üner

Simge Sağın

Ümit Besen

Doğu Demirkol

Şarkılar Bizi Söyler 19 Mart Konsepti

Şarkılar Bizi Söyler 19  Mart Konsepti

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki 41. bölümünde, konsept 'Karışık Kaset' olarak belirlendi.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile 18 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekranlarda olacak…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın