Görüş Bildir
Haberler
Saniye'nin Şiddeti, Vedat'ın Ajanları Derken Bize Yine Huzur Yok! Sen Anlat Karadeniz'in Heyecan Dolu Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Saniye'nin Şiddeti, Vedat'ın Ajanları Derken Bize Yine Huzur Yok! Sen Anlat Karadeniz'in Heyecan Dolu Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Öncelikle verdiğimiz ara için özürlerimizi sunarak başlayalım. Sizleri en son Yiğit'in Necip'in elinden kaçması ve ormanda kaybolması ile bırakmıştık. Buraya kadar olanları anımsamak isteyenler için linki şöyle bırakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu süreçte Asiye, Mustafa'nın Vedat'la olan işbirliğini öğrendi; Nefes'le Tahir birbirlerinden uzak durmaya çalıştı; Vedat çılgın oyunlarına Nazar'ı da dahil etti ve aşk acısı çeken Mercan intihar etti. Ablasının başına gelenleri hazmedemeyen Nazar ise Tahir'le Nefes'i vurmaya kalktı. Geçen haftaki bölümü Yiğit'in Mustafa'nın yaptıklarını annesi ve Tahir'e anlatmasıyla kapattık. Gördüğünüz gibi aksiyonun ardı arkası kesilmiyor!

Yiğit'in başına gelenleri öğrenen Tahir, Mustafa'nın ihanetini hazmedemedi ve bir takım 'Deli Tahir'likler yapmak için apar topar evden ayrıldı.

Sırf Mustafa onları koruyacak diye Nefes'ten uzak durmayı kabul eden Tahir, abisinin aslında en başından beri bu sözü tutmadığını görünce delirdi tabii! Asiye ve Osman Hoca da Tahir'in Mustafa'ya zarar vereceğini düşünüp Kaleli Konağı'nda aldılar soluğu...

Yaşananları bütün aile öğrenince herkesin tepkisi sert oldu... Saniye Hanım hariç!

Yangazlar, Tahir'in tarafını tutarak Nefes'i korumak için evi terk ettiler. Bu iki kardeşin büyük abilerine değil de küçük abilerine benziyor olması büyük şans doğrusu. Karısı ve kardeşleri gidince Mustafa, pişmanlıkları ve yalnızlığı ile bir başına kaldı. Üstelik ihale parasını Vedat'a kaptırması da cabası!

Daha ne kadar acı çekeceğini düşünüp hüngür hüngür ağlayan Nefes'in ise imtihanı bitecek gibi durmuyor. Çünkü karşısına tıpkı kendisi gibi şiddete uğramış bir kız çıktı!

Medresede baygın yatan kızı alıp eve getiren Fatih ve Nefes, ne olduğunu öğrenmek için kıza soru sordularsa da cevap alamadılar. Kız ne hastaneye ne de polise gitmek istiyordu ve oldukça korkmuş görünüyordu. Nefes, kızın yaralarıyla ilgilenince tıpkı kendisi gibi işkence mağduru olduğunu anladı.

Nefes, Tahir'in yanına gidip olan biteni anlattı ve kıza yardım etmek istediğini söyledi. Tahir, neler olduğunu öğrenmek için Osman Hoca'nın evine geldiğinde Mustafa ile karşılaştı.

Mustafa, Tahir'le konuşmak istese de Tahir ona engel oldu. Dün gece evlerinin kapısına silahla geldiğini ve ilk defa kendi deliliğinden korktuğunu söyleyen Tahir'in şu aşamada kimseye zarar vermeden yapabileceği tek şey vardı: Mustafa'yı görmezden gelmek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eve getirdikleri kız, Tahir'le Nefes hakkındaki söylentileri ve Osman Hoca'nın Nefes'e kucak açtığını duyunca belki bana da yardım ederler umuduyla buraya gelmişti.

Tahir, kızı konuşturup onu bu hale getiren kocasının kimliğini öğrenmek istese de Nefes engeline takıldı. Kızı sıkıştırmak yerine biraz zaman tanımaya karar verdiler. Bu arada Nefes, Tahir'in onlardan uzak durma kararına uyup uymayacağını merak ediyordu. Tam ayrılık bitti diye umutlanıyorduk ki, Foto Rasim gizli gizli ikisinin fotoğraflarını çekmeye kalkınca umutlar suya düştü. Uzak durmaya devam yani sayın seyirciler!

Mustafa acılar içinde kıvranmaya, Saniye ise Nefes'e kin gütmeye devam ederken hala farkında olmadıkları şey aslında hatanın kendilerinde olduğuydu.

Onlar öz eleştiri yapmamaya devam ededursun, Osman Hoca'nın evinde tam bir saadet atmosferi hakimdi. Saflar; iyiler, kötüler ve bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar şeklinde bölünmüş oldu, gördüğünüz gibi. Bu arada yeni kızımız ismini söylemek istemeyince Yangaz Fatih ona bir isim verdi: Gurbet Kuşu!

Selfie çekelim derken Nefes'in telefonunda Vedat'la Nazar'ın videosunu gören Murat, soluğu Nazar'ın yanında aldı ve onu kolundan tuttuğu gibi Nefes'in yanına getirdi.

Nazar'ı uyarmaya çalışsalar da, asilikte ve dikbaşlılıkta bir dünya markası kızımız Nazar'a söz geçiremediler. Nazar, onlara inanmamayı kafaya koymuş bir kere... Ne desek boş! Unutmadan ekleyelim, bu hafta kanayan yaramız cinci hocalarla ilgili keyifli bir sahneye de şahit olduk. Mercan'da büyü var diye eve şarlatan bir hoca getiren Türkan, Nazar'ın gazabına uğradı. Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösteriyor, Nazar niye göstermesin değil mi?

Tabii, Nazar'ın ikinci kere doğruyu gösterdiği an Vedat'a hesap sorduğu an olmadı maalesef... Vedat, suçu Eyşan'ın üzerine atıp bu işten sıyrılmayı başardı.

Bu kızın aklı ne zaman başına gelecek gerçekten bilemiyoruz. Ama durumların iyiye gitmediği kesin. Vedat, uzunca bir süre Nazar'ı kullanarak Nefes'in vicdanına oynamaya devam edecek gibi görünüyor...

Çılgın planlarına tüm hızıyla devam eden Vedat, bu sefer Tahir'le Nefes'in güvenli alanına girip destekçilerini azaltma peşindeydi.

Ama o güvenli alanın bekçisi Osman Hoca... Onun sırtı kolay kolay yere gelmez! Dini bahane edip yaptıklarına kılıf uydurmaya çalışanlara Osman Hoca'dan güzel bir ders geldi: Boşuna uğraşmayın, yaptığınızın özrü yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tahir, gemide Mustafa'yla karşılaşınca ona rest çekmiş ve Nefes'le Yiğit'i Trabzon'dan götüreceğini söylemişti. Bunu duyan Saniye Hanım da durur mu? Yapıştırdı tokadı!

Yıllardır sürekli şiddet görmekte olan bir kadına göz göre göre bu şekilde davranmak, üstelik de bu davranışı bir hemcinsinin gösteriyor olması gerçekten içler acısı... Bir kadını başka bir kadından, bir anneyi başka bir anneden daha iyi kim anlayabilir diye düşünürken aslında kadının kadına yaptığı zulmün çok daha kötü olduğunu görüyoruz her defasında... Annesinin yaptıkları için özür dilemek Tahir'e düştü, ne yazık ki. Tahir'in gönlü Nefes'in daha fazla bu eziyetlere katlanmasına el vermedi ve ona buralardan gitmeyi teklif etti.

Bu sırada Tahir, abisinin başına gelenleri Mercan'dan öğrenmiş ve zekice bir planla Cemil Dağdeviren'i köşeye sıkıştırmıştı. Cemil gizli gizli silah kaçakçılığı yapıyordu ve... malları artık Tahir'in elindeydi!

Tahir, her şeyi arkasında bırakmadan evvel Mustafa'ya son bir iyilik daha yaparak Vedat'ın oyununu bozdu. Kaçak silahlarla Dağdevirenlerin kapısına dayanıp onlara bir teklif sundu: Cemil Dağdeviren ya Vedat'ın abisinden çaldığı paraları geri verecek ya da polis baskınına kurban gidecekti. Bakalım Cemil, Tahir'e istediği parayı verecek mi?

Bölümün ters köşesi ise Vedat cephesinden geldi... Adının Berrak olduğunu öğrendiğimiz Gurbet Kuşu, Vedat'ın ajanı çıktı!

Vedat'ın boş durmayacağını biliyorduk da, bu kadar adi yollara başvurması gerçekten sinirlerimizi hoplattı! Vicdanı olmayan birinin sürekli karşısındakinin vicdanına oynaması da ayrı bir konu... Koynunda yılan beslediğinden habersiz Nefes, bu durumda ne yapacak hep birlikte göreceğiz.

Sen Anlat Karadeniz, bu hafta da bizi şaşırtmadı ve totalde 16.55'i görerek reytinglerde zirveye oturdu.

Sen Anlat Karadeniz, bu hafta da bizi şaşırtmadı ve totalde 16.55'i görerek reytinglerde zirveye oturdu.

Ayrıca çarşamba akşamları sosyal medyada en çok konuşulan dizi olmaya devam ediyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onların Gurbet Kuşu varsa bizim de Mercan'ımız var!

Çağımızın en büyük sorunsalı: Cinci Hocalar!

Saniye Hanım'ın hatalarından ders almaya niyeti yok...

Bu sefer bir değişiklik yapıp haftanın kötülerinden gidelim. Sizce bu haftaki bölümün en kötüsü kimdi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
54
41
9
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hipergrafi

Bilmem dikkat ettinizmi, Mercan'ın ailesi silah kaçakçılığı yapıyor buraya kadar tamam. Peki kime kaçırılıyor bu silahlar? (Az buz da değil, kanas falan var ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

bu diziyi sevemedim gitti.hele müziği.beni delirtiyor.

Ördekkaç

Berrak ta bi boklar olduğu belliydi