Görüş Bildir
Haberler
Sana Göre Uyumlu Olan Renkleri Seç Seni Çekici Yapan Özelliğini Söyleyelim!

Sana Göre Uyumlu Olan Renkleri Seç Seni Çekici Yapan Özelliğini Söyleyelim!

Easterling
20.09.2022 - 12:21

Uyumlu olduğunu düşündüğün renkleri seç, sana seni neyin çekici yaptığını söyleyelim! 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Görünüşün!

Görünüşün!

Verdiğin cevaplara göre seni çekici kılan şey görünüşün. Sen ne giydiğine ve nasıl göründüğüne önem veren bir insansın. Bunu da başarılı bir şekilde yapıyorsun. Seni yolda gören biri dönüp bir daha bakmaktan kendini alıkoyamıyor.

Zekan!

Verdiğin cevaplara göre seni çekici kılan şey eşsiz zekan. Zekan sayesinde kelimeler ve cümlelerle öyle oyunlar oynuyorsun ki karşındaki insanın etkilenmeme gibi bir şansı yok. Kıvrak bir zekaya sahip olduğun için hazır cevap bir insansın da. Bunun farkındasın bazen insanları zekan ile maniple edebiliyorsun.

Tavır ve davranışların!

Verdiğin cevaplara göre seni çekici kılan şey tavır ve davranışların. Jest ve mimiklerini o kadar iyi kullanıyorsun ki, dikkat çekmemen imkansız gibi bir şey. Bazen bir bakış ile yapıyorsun bunu bazen bir gülümseme ile. Ne yapıyorsun tam olarak bilmiyoruz ama insanlara çekici geldiğin kesin.

Güçlü duruşun!

Verdiğin cevaplara göre seni çekici kılan şey güçlü duruşun. Seninle konuşan bir insan karakterinde yatan o gücü anında hissedebiliyor. İnsanlar sen bir şey anlatırken senin büyüne kapılıp kendilerini dinlemekten alıkoyamıyorlar. Çünkü sen bir alfasın. Bu da seni karşı konulamaz bir insan yapıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
78
27
13
6
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Zekan! Verdiğin cevaplara göre seni çekici kılan şey eşsiz zekan. Zekan sayesinde kelimeler ve cümlelerle öyle oyunlar oynuyorsun ki karşındaki insanın etkil... Devamını Gör

BÜSÜ.

"Tavır ve Davranışın" sonuç tam bana göre:)

Merve Ceylan

Güçlü duruşun! Verdiğin cevaplara göre seni çekici kılan şey güçlü duruşun. Seninle konuşan bir insan karakterinde yatan o gücü anında hissedebiliyor. İnsanl... Devamını Gör