Görüş Bildir
Haberler
Samsung Gear VR Önümüzdeki Ay Satışa Çıkıyor

Samsung Gear VR Önümüzdeki Ay Satışa Çıkıyor

Sedat
13.11.2014 - 12:01 Son Güncelleme: 13.11.2014 - 12:12

Samsung, Oculus VR desteği ile geliştirdiği artırılmış gerçeklik gözlüğü Samsung Gear VR‘ı, önümüzdeki ay satışa çıkartacağını resmileştirdi.

Oculus VR’ın da arkasında olduğu önemli bir proje ile Gear ürün ailesine yeni bir üye ekleyen Samsung, bu yeni ürününü Aralık ayında piyasaya sürecek. Temmuz ayında hakkında söylentiler başlayan, Eylül ayında da resmi olarak duyurulan Gear VR’ın Innovator’s Edition versiyonu Aralık ayında sahipleriyle buluşacak.

Samsung Gear VR, şimdilik sadece Samsung Galaxy Note 4’ün desteklediği bir ürün. Bunun altında yatan sebep ise Samsung’un Oculus mobil SDK’sı ile uyumlu çalışabilen tek cihazının Galaxy Note 4 olması. Her ne kadar bu Gear VR’ın satışlarına olumsuz etki edebilecek gibi gözükse de, bu ürünün Samsung için bir başlangıç olduğunu da aklımızın bir köşesinde tutmamız gerekiyor.

Samsung, Gear VR için ön talep formunu açarken, cihazın fiyatının hala belli olmaması gibi bir durum söz konusu. Ancak daha önce sızan bilgilere göre, Gear VR ürününün fiyatının 200 dolar seviyesinin altında olması beklendiğini son olarak belirtelim.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/11/13/samsun...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0