Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S6 CES 2015'te Duyurulabilir

Samsung Galaxy S6 CES 2015'te Duyurulabilir

ATKN
05.01.2015 - 13:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung'a yakınlığıyla bilinen SamMobile’ın internet sitesinde yer verdiği haberde Samsung’un Galaxy S6 ve varyantını CES 2015‘te tanıtacağı belirtildi.

Ancak alınan bilgilere göre, telefon sadece seçilmiş ortaklara tanıtılacak. Yani bu, herkese açık bir tanıtım olmayacak.

Telefonun 5.5″ Quad HD Super Amoled ekran, 3 GB RAM ve Android Lollipop 5.0 ile birlikte kullanıma sunulması bekleniyor. Bununla birlikte, telefonda işlemci olarak Exynos 7420 ya da Snapdragon 810 bulunacak. Bu işlemcilerin ikisinin de 8 çekirdekli ve 64 bit olduğunu belirtelim. Bununla birlikte Snapdragon 810, Galaxy S6 ‘nın varyantında kullanılabilir.

Daha önce sızdırılan AnTuTu benchmark testlerinde telefonun 16 MP ve 20 MP arka kameraya sahip iki farklı modeli görüntülenmişti. Büyük ihtimalle bu kameralardan biri de, Galaxy S6′nın varyantında kullanılacak. Ayrıca Galaxy S6 ‘nın kamerasında optik görüntü sabitleme özelliği bulunacak ve kamera 4K video kaydını destekleyecek. Ayrıca telefonun ön kamerası da 5 MP olacak.

Samsung’un bir süredir yeni amiral gemisi için farklı tasarımlar üstünde çalıştığı biliniyor. Ayrıca, “ Project Zero ” kod adlı telefonun tasarımında metal kasa kullanılması bekleniyor. Galaxy S6 ‘nın Galaxy Note Edge’deki gibi kenarları eğimli ekrana sahip bir modelinin de bulunduğuna dair söylentiler var.

SilikonVadisi.TV

Kaynak: http://www.silikonvadisi.tv/genel/sam...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın