Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy Note 4 Çok Ses Getirecek

Samsung Galaxy Note 4 Çok Ses Getirecek

Caner
25.05.2014 - 15:44

Samsung Galaxy Note 4 Çok Ses Getirecek!

Güney Koreli Samsung , amiral gemisi Galaxy S5'ten sonra hiç hızını kesmeden yeni üst seviye akıllı telefonu için çalışmalara başladı. Bu telefon tabii ki Galaxy Note 4. Daha önce çıkış tarihine dair bilgiler gelen Galaxy Note 4'ün bugün ise bazı özelliklerine dair bilgiler geldi.

Belirtilene göre Samsung , Galaxy Note 4'te yeni özellikler test ediyor. Bu yeni özelliklerden birisi ' Swipe to launch Motion Launcher ' isimli özellik. Aslına bakarsanız bu özellik yeni bir özellik değil ancak Galaxy Note ailesi için yeni denilebilir. Bu özellik ile birlikte basit hareketlerle telefon ya da kamera açılabiliyor ve daha fazlası yapılabiliyor.

Galaxy Note ailesi için yeni sayılabilecek bir özellik de '' özelliği. Bu özellik ile Galaxy Note 4'te kullanıcılar parmak izlerini taratarak çeşitli fonksiyonları açabiliyorlar. Mesela Galaxy S5'te parmak izi ile Pay Pal ödemeleri gerçekleşebiliyordu. '' ile daha fazlası olabileceği söyleniyor.

Galaxy Note 4'teki başka bir yeni özellik ise ' Aqua Capture '. Bu özellik ile kullanıcılar suyun altında kolaylıkla video ya da fotoğraf kaydedebilecekler. Bu özelliğe dayanarak Galaxy Note 4'ün de su geçirmez olabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Son olarak bir de ' Multi Network for Booster ' isimli özellikten söz ediliyor. Bu özellik ise büyük ihtimalle Galaxy S5'teki ' Download Booster ' özelliği gibi Wi-Fi ve mobil verinin gücünü birleştirip internet hızını arttırmaya yarayacak.

Görünüşe göre Samsung, Galaxy Note 4 ile oldukça iddialı bir şekilde gelecek. Bakalım cihazın başka hangi özellikleri olacak?

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0