Görüş Bildir
Haberler
Samsung’dan Apple’a Karşı Hamle

Samsung’dan Apple’a Karşı Hamle

nazli yüzüak
14.08.2014 - 11:34 Son Güncelleme: 14.08.2014 - 12:52

Samsung, büyük ekranlı akıllı telefon modeli iPhone 6’yı tanıtmayı planlayan Apple’a cevap niteliğinde bir adım attı ve bugüne kadar ürettiği en büyük akıllı telefonunu tanıttı.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, elini Apple’dan daha çabuk tuttu ve bugüne kadar piyasaya sürdüğü en büyük akıllı telefonunu tanıttı.

Apple, 14 Eylül’de iPhone’larla ilgili yeni bir toplantı gerçekleştireceğini açıklamıştı. Uzmanlar, bu toplantıda daha büyük ekranlı yeni model iPhone 6’nın tanıtılmasını bekliyor.

Rakibinin bu hamlesine karşılık veren Samsung’un Eylül ayında Galaxy Alpha ismini taşıyan bu modelini piyasaya sürmesi bekleniyor.

Eylül’de iki şirketin ulaşacakları satış rakamları ve bu mücadeleyi kimi kazanacağı şimdiden merak konusu. Bazı uzmanlar, Samsung’un çıkardığı yeni modelin Apple’ın merakla beklenen telefonu iPhone 6’nın önüne geçemeyeceğini öne sürüyor.Beş farklı renkte satışa çıkacak olan Galaxy Alpha, metal çerçeveye sahip. 4,7 inç, yüksek çözünürlüklü ekrana sahip olan akıllı telefon, 7mm kalınlığında ve 12 megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip.

Kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/25531502/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın