Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Sonuçları

Enver K.
26.11.2015 - 00:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında toplam 8 maç oynandı.

M’gladbach 4-2 Sevilla

M’gladbach 4-2 Sevilla

Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda UEFA Avrupa Ligi’ne kalmak için yarışan Borussia M’gladbach ile Sevilla Borussia Park’ta kozlarını paylaştı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 4 maçta da galibiyet alamayan M’gladbach evinde konuk ettiği İspanyol ekibine karşı ilk yarının 29. dakikasında Lars Stindl ile 1-0 öne geçti. Sevilla rakip kalede etkili olsada sonuca gidemedi ve ilk yarı 1-0 Alman ekibinin üstünlüğü ile sona erdi. 

Karşılaşmanını 2. yarısına seyircisinin desteği ile başlayan M'gladbach 68. dakikada Fabian Johnson ile farkı 2'ye çıkardı. Bu golden 10 dakika sonra Raffel skoru 3-0 yapan gole imza attı. 82. dakikada Sevilla, Vitolo Machin ile farkı 2'ye indiren golü kaydetti. 83. dakikada Lars Stindl skoru 4-1'e getiren golü attı. 90. dakikada Ever Banega penaltıdan skoru 4-2'ye getirdi. Bu golden sonra karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Borussia M'gladbach Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 3 puanını almış oldu.

Bu sonuçla D Grubu'nda 2. tur için şansı kalmayan M'gladbach UEFA Avrupa Ligi şansını son maça taşımış oldu. İspanyol ekibi Sevilla'da grubun son sırasına geriledi.

Manchster United 0-0 PSV Eindhoven

Manchster United 0-0 PSV Eindhoven

Kırmızı Şeytanlar'ın gol sıkıntısı Şampiyonlar Ligi'ne de yansıdı. 

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Manchster United, evinde PSV Eindhoven ile 0-0 berabere kaldı.

Bu sonuçla 8 puana yükselen Manchster United, Wolfsburg'un ardından 2. sıradaki yerini korudu. 7 puana yükselen PSV ise gruptan çıkma şansını son maça taşıdı.

CSKA Moskova 0-2 Wolfsburg

CSKA Moskova 0-2 Wolfsburg

Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında CSKA Moskova evinde Alman temsilcisi Wolfsburg’a 2-0 yenildi.

İtalyan hakem Gianluca Rocchi’nin düdük çaldığı karşılaşmanın ilk yarısı iki takımında etkili atakları olmasına karşın 0-0 beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Wolfsburg 67. dakikada Andre Schürrle’nin attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ev sahibi ekip Alan Dzagoev ve Seydou Doumbia ile etkili olsada Almanların savunmasını aşmayı başaramadı. 87. dakikada Andre Schürrle bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kurtlar Rusya deplasmanından 3 puanla Almanya’ya döndü.

Bu sonuçla Wolfsburg maç fazlasıyla B Grubu’nda 9 puanla liderliğe yükselirken 2. Tur için de önemli bir galibiyet elde etmiş oldu. CSKA Moskova ise 4 puanla gurubun son sırasına demir attı.

Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid

Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid

El Clasico’da Santiago Bernabeu’de Barcelona’ya 4-0 mağlup olan Real Madrid Şampiyonlar Ligi’nde Arena Lviv’de Mircea Lucescu’nun hocalığını yaptığı Shakhtar Donetsk’i 4-3 yendi.

La Liga’da oynadığı son iki karşılaşmayı kaybeden Eflatun Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna dolu dizgin gitmeye devam ediyor. 

Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Bas Nijhuis’in düdük çaldığı karşılaşmaya istekli başlayan Real Madrid 18. Dakikada son haftaların en çok eleştirilen ismi Portekizli Cristiano Ronaldo ile mücadelede 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Alex Teixeria ve Gladky ile Kiko Casilla’nın koruduğu kalede etkili olmaya çalışan ev sahibi ekip skoru değiştirecek golü bulamadı ve ilk yarı 1-0 Real Madrid’in üstünlüğü ile sona erdi.

Real Madrid karşılaşmanın ikinci yarısına çok hızlı başladı ve 50. dakikada Hırvat yıldızı Luka Modric ile skoru 2-0’a getirdi. Bu golden 2 dakika sonra bu kez sahneye Daniel Carvajal çıktı ve farkı 3’e çıkaran golü kaydetti. Mücadelenin 70. dakikasında Cristiano Ronaldo takımının 4. kendisinin ise maçtaki 2. golünü kaydetti. 74. dakikada  Alex Teixeira penaltıdan fileleri havalandırdı ve Shakhtar'ın maçtaki ilk golüne imza attı. 83. dakikada eski Beşiktaşlı Dentinho skoru 4-2 yaptı. Alex Teixeira 88. dakikada topu bir kez daha filelerle buluşturdu ve skoru 4-3 yaptı. Karşılaşmada bu dakikadan sonra başka gol sesi çıkmadı ve Real Madrid karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Real Madrid A Grubu'nda 13 puanla zirvedeki yerini korurken Shakhtar Donetsk ise 3 puanla 3. sırada kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Malmö 0-5 PSG

Malmö 0-5 PSG

Doğduğu şehre geri dönen PSG’nin İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic için ayrı bir öneme sahip olan Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki karşılaşmada PSG Swedbank’ta oynanan mücadelede Malmö’yü 5-0 mağlup etti.

İskoç hakem William Collum’un düdk çaldığı karşılamaya hızlı başlayan PSG 3. Dakikada Adrien Rabiot ile  1-0 öne geçti. Maçın ilk düdüğünden itibaren oyundaki üstünlüğünü ev sahibi takıma kabul ettiren Laurent Blanc’ın öğrencileri 14. dakikada Angel Di Maria ile farkı 2’ye çıkardı.  Bu golden sonra Malmö, Markus Rosenberg ile rakip kalede etkili olmayı denesede  Thiago Silva ve Marquinhos ikilisinden oluşan PSG  savunmasını aşamadı ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

Mücadelenin 2. yarısına golle başlayan PSG 50. dakikada İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic ile skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 68. dakikasında Angel Di Maria bir kez daha sahneye çıktı ve takımının 4. kendisinin ise maçtaki 2. golünü kaydetti. 82. dakikada Brezilyalı kanat oyuncusu Lucas Moura PSG adına farkı 5'e çıkartan golü attı. Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmadı ve PSG sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Juventus 1-0 Manchester City

Juventus 1-0 Manchester City

Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda liderlik mücadelesi veren 2 ekibin karşılaşmasında Juventus evinde Manchester City’i  1-0 yendi.

Alman hakem Felix Brych’in düdük çaldığı karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip 18. dakikada Hırvat golcüsü Mario Mandzukic ile 1-0 öne geçti. Golden sonra Arjantinli golcüsü Sergio  Agüero ile Juventus kalesinde etkili olan City ilk yarıda skoru değiştirecek golü bulamadı ve soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.

İkinci yarıda iki ekipte gol pozisyonları yakalamasına karşın sonuca gidemedi ve karşılaşma 1-0 Juventus'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarının bitmesine 1 hafta kala D Grubu'nde Juventus 11 puanla liderlik koltuğuna otururken Manchester City ise 9 puanla 2. sıraya geriledi.

Atletico Madrid 2-0 Galatasaray

Atletico Madrid 2-0 Galatasaray

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'le ölüm kalım maçına çıkan Galatasaray, Vicente Calderon'da 2-0 mağlup oldu. 

Bu yenilgiyle Devler Ligi'nde tur şansını kaçıran Cim Bom, son maçta Astana'dan en az 1 puan alırsa UEFA Avrupa Ligi biletini alacak.

Astana 2-2 Benfica

Astana 2-2 Benfica

Devler Ligi'nde Atletico'ya çelme takan Astana, Benfica'ya da zor anlar yaşattı. Kazak takımı 2-0 öne geçtiği maçta Benfica ile 2-2 berabere kaladı.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı C Grubu'nda Benfica, deplasmanda Astana ile 2-2 berabere kaldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
2
1
0
0