Görüş Bildir
Haberler
Saldırıya Uğrayan Yeşilova Belediye Başkanı Şenel: 'Böyle Bir Şeyin Geleceğini Tahmin Ediyordum'

Saldırıya Uğrayan Yeşilova Belediye Başkanı Şenel: 'Böyle Bir Şeyin Geleceğini Tahmin Ediyordum'

Burdur'un Yeşilova ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, eşi ile uğradığı silahlı saldırının ardından tedavi gördüğü hastanede konuştu. 

Şenel, 'Bu iptal olayından sonra böyle bir şeyin geleceğini tahmin ediyordum. Burada daha önce yaralamalar, kurşunlamalar bir sürü olay olmuş. Biz de bunlara karşı taviz vermedik' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Ruhsatı iptal ettim'

'Ruhsatı iptal ettim'

Mümtaz Şenel, eşi ile birlikte silahlı saldırıya uğradıktan sonra hastanede tedavi altına alındı. Şenel, DHA'ya yaşanan olayla ilgili bir açıklama yaptı:

'Olayın sebebi belediyeye ait otelde 30 Temmuz'da bir baskın olmuş, polis tarafından 10 bin lira ceza kesilmiş. Bu ceza ikinci defa tekrarlandığı zaman iş yeri kapatılır diye bir madde var. Polis 30 Mart günü tekrar gitmiş. İkinci kez orada yasa dışı birtakım şeyler tespit etmiş. Bu tutanağı ekleyerek kaymakamlığa göndermişler. Kaymakamlık da ruhsatın iptali istemiyle bize gönderdi. Ben de ruhsatı iptal ettim'

'Böyle bir şeyi bekliyordum'

'Böyle bir şeyi bekliyordum'

Bu iptal olayından sonra böyle bir şeyin geleceğini tahmin ettiğini kaydeden Başkan Şenel, 'Burada daha önce yaralamalar, kurşunlamalar bir sürü olay olmuş. Biz de bunlara karşı taviz vermedik. Burası temiz olsun istedik. Sağ olsun ilçemizdeki yetkililerimiz de destek oldu, o yardımı yapıyorlar' diye konuştu.

'Arayan, ilgilenen, sahip çıkan dostlarımıza teşekkür ediyorum'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
20
14
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zincirbozan

Sayın başkanım sizin gibi dürüst insanlar var oldukça bu haramiler yiyecek lokma bulamayacak...

beetlejuice

Bu ülkede ülkesine sahip çıkan herkesi bi şekilde bitirdiler muhsin yazıcıoğlu vali recep yazıcıoğlu adnan kahveci ısparta uçak kazası yada onlarca aselsan ü... Devamını Gör