Görüş Bildir
Haberler
Şair Bülent Parlak Kimdir, Neden Vefat Etti? Bülent Parlak Hastalığı Neydi?

Şair Bülent Parlak Kimdir, Neden Vefat Etti? Bülent Parlak Hastalığı Neydi?

Genç edebiyatçı Bülent Parlak, dün geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. İzdiham isimli derginin kurucu genel yayın yönetmeni olan Bülent Parlak, Dergah dergisinde yayınlanan şiirleriyle tanınmıştı. Genç yaşta hayatını kaybeden şair Bülent Parlak ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Bülent Parlak kimdir, kaç yaşında vefat etti? Bülent Parlak hasta mıydı? İşte sosyal medyada gündem olan Bülent Parlak ile ilgili tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kültür, sanat ve edebiyat dergisi olan İzdiham’ın kurucusu olan Bülent Parlak, ani ölümüyle tüm sevenlerini şok etti.

43 yaşında hayatını kaybeden Bülent Parlak’ın, bilinen bir hastalığı bulunmuyordu. İşte genç yaşta aramızdan ayrılan Bülent Parlak hakkında tüm merak edilenler…

Bülent Parlak Kimdir?

Bülent Parlak Kimdir?

Bülent Parlak, 5 Ekim 1979 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. 8 çocuklu bir ailenin son çocuğu olan Bülent Parlak, liseye kadar Malatya’da okuduktan sonra lisans eğitimi için İstanbul’a geldi.

Daha sonra çeşitli iş kollarında çalışan Bülent Parlak, bir adisyonun üstüne karaladığı şiirini Dergâh dergisine gönderdi. Mustafa Kutlu tarafından desteklenen şairin, 2005'ten itibaren ilk şiiri ve sonraki zamanlarda kaleme aldığı birden çok şiiri Dergâh'ta yayımlandı. 

Bülent Parlak, yayınlanan şiirlerini Sevgili Huzursuzluğum adlı kitabında topladı. Ayrıca Yalnızlığın İcadı, Ricakeş ve Her Şey İçin Çok Geç isimli kitapları da bulunmaktadır.

Şair Bülent Parlak, 2007 yılından beri İzdiham dergisinin genel yayın yönetmenliğini yapmaktaydı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bu ne biçim içerik yaratma gayreti. Kes yapıştır mı işiniz? Nerede bu şairin şiirleri?