Sahte İçki Can Aldı! 4 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yoğun Bakımda
Kahramanmaraş’ta sahte alkol içen 7 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 3’ünün tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, il merkezi ile Elbistan ilçesinde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle toplam 7 kişi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi ve Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
3 kişi yoğun bakımda
Sağlık durumları ağır olan Aytekin K. (65), Şahin B. (55) ve A.Ç. adlı şahıslar, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdikleri öğrenilen 4 kişiden biri daha kurtarılamadı. Böylelikle sahte içkiden ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.
Bu arada, Aytekin K.'nin cenazesi Elbistan ilçesine götürüldü. Yoğun bakımdaki 3 kişinin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın
yakında bu tür ölümler maalesef artacaktır,ev yapımı içki içmem diyen bile bu ekonomik şartlar altında içmeye başladı, amk bırakın bari etil alkol satışı dev... Devamını Gör
ne yapsın insanlar alışmış veya alkolik olmuş ama canlar gidiyor içmeyin bilader ananı babanı karını üzeceğine içme ama yapacak birşey yok ateş düştüğü yeri... Devamını Gör
Bütün bu ölümlerin sorumlusu da malum şahıs ve akp'dir. İçki içmek Osmanlı'dan beri kültürümüzde olan bir şeydir, 4. Murat'ın bile yapamadığını yapmaya kalka... Devamını Gör