Görüş Bildir
Haberler
Sahte Doktorun Sonraki Hedefi Ankara Şehir Hastanesi'ymiş

etiket Sahte Doktorun Sonraki Hedefi Ankara Şehir Hastanesi'ymiş

Çerkezköy Devlet Hastanesi'ndeki sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın hastane ortamında çekilmiş yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Özkiraz'ın sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı

Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı

Çerkezköy Devlet Hastanesi'ndeki sahte doktor olayında yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraflarda sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın ameliyatlarda yer aldığı ve ameliyata girmeden önce hastane personeli tarafından giydirildiği görüldü.

Özkiraz’a hastanedeki personel tarafından doğum günü kutlaması düzenlendiği, boynunda yaka kartı ile hastane acili önünde gece nöbetlerine kaldığını ima eden fotoğraflar ortaya çıktı.

Gelecek durağı Ankara Şehir Hastanesi'ymiş

Gelecek durağı Ankara Şehir Hastanesi'ymiş

Olaya ilişkin ortaya çıkan yeni bilgilere göre, sahte doktorun Çerkezköy Devlet Hastanesi'nden sonraki durağı için planlar yaptığı öğrenildi. Özkiraz'ın bir sonraki hedefinin ise Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirtildi.

Özkiraz'ın, gitmeyi planladığı Ankara Şehir Hastanesi'nde inandırıcılığını artırmak için, Çerkezköy’de sahte kaşe ile kimlik kartları yaptırdığı ve ameliyat başında video hazırlatmaya çalıştığı öğrenildi.

Arıca Özkiraz'ın hazırladığı sahte TUS sonuç belgesinde Temel Tıp Bilimleri testinde 115 doğru, 5 yanlış; Klinik Tıp Bilimleri testinde ise 107 doğru, 12 yanlışla kendini üstün başarılı olarak göstermeye çalıştığı tespit edildi.

13 yıla kadar hapis istemi

13 yıla kadar hapis istemi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Ayşe Özkiraz hakkında hazırlanan iddianamede 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
7
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

''Oradan sağlık bakanı olurum, sonra da ver elini cumhurbaşkanlığı...'' diye düşündür herhalde. Yakalanmasa mümkündü bence.

portside

Bazıları için diplomaya gerek yok diyorlar

yengegeldikmi

Oooo Ankara Şehir Hastanesi. Ben de klinik açcam Nişantaşı'nda. Ama önce şirin bir kasabada açıp tecrübe edinmem lazım ahahhahahhahahah

victor shole

Sen bu kıza çok takıldın ya, hadi Allah'tan hayırlısı. Gelip giderken bir bakacaksın bir gün ameliyattasın.

Faruk Naçar

Kız, Kendi kendini atamış ya la :D