Görüş Bildir
Haberler
Sahte Doktor Hesabıyla Ailelerden Çocukların Fotoğraflarını İstiyordu: Yeni Bir Dosyası Ortaya Çıktı

Sahte Doktor Hesabıyla Ailelerden Çocukların Fotoğraflarını İstiyordu: Yeni Bir Dosyası Ortaya Çıktı

Batuhan
03.12.2020 - 09:54

Kendisine ‘çocuk doktoru’ süsü veren C.K.’nin (22) açtığı hesaplarla hasta çocuklarının tedavisinin derdindeki ailelerden, çocukların özel fotoğraflarını topladığı ortaya çıkmıştı. C.K.’nin sadece isimleri taklit ederek hesap açmadığı, çocuk doktorlarına ait gerçek hesapları da bilişim hileleriyle ele geçirdiği anlaşıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

C.K. hesapların mesaj kutularını kontrol ediyor ve daha önce hasta çocuklarının tedavisine ilişkin ailelerin doktorla yaptığı mesajlaşmaları devam ettiriyordu. C.K. bu mesajlar üzerinden irtibat kurduğu ailelerden fotoğraf istiyordu. Aileler de daha önce gerçek doktorla görüşmüş oldukları için herhangi bir şüpheye düşmüyordu. 

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre C.K. hakkındaki bir soruşturmanın daha detaylarına ulaştı.

Cep telefonu numarasını da hasta yakınlarına vererek WhatsApp üzerinden fotoğrafları istedi

Cep telefonu numarasını da hasta yakınlarına vererek WhatsApp üzerinden fotoğrafları istedi

C.K., Kütahya’da da Z.Ç.M. adlı bir hekimin adıyla hesap açtı. Kendisine ulaşan ailelerden yine aynı yöntemle çocuklarının fotoğraflarını istemeye başladı. Hatta cep telefonu numarasını da hasta yakınlarına vererek WhatsApp üzerinden fotoğrafları istedi. Durumdan şüphelenen bir aile doktoru Z.Ç.M. ile temasa geçti. Mesajları atanın gerçekten doktor Z.M.Ç. olmadığı anlaşıldı. Şikâyet üzerine yapılan araştırmada telefon numarası üzerinden daha önce de benzer suçlardan kaydı olan C.K.’ye ulaşıldı.

"Bana iftira atılıyor"

"Bana iftira atılıyor"

C.K. ifadesinde “Telefon numarası benim ama daha önce de böyle suçlardan kaydım olduğu için bana iftira atılıyor” diyerek kendini savundu. Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma neticesinde C.K.’ye 13 Ekim’de dava açıldı. Dava Kütahya 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam ediyor.

Neler olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
7
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

yaa yüzünü niye buzluyosunuz ifşa edinden bizler de tedbirimizi alalım. tekrar yapar bu