Görüş Bildir
Haberler
Sahibinin Otomobile Bağlayarak İşkence Ettiği 'Rambo'nun Artık Yeni Bir Yuvası Var

etiket Sahibinin Otomobile Bağlayarak İşkence Ettiği 'Rambo'nun Artık Yeni Bir Yuvası Var

Deniz Gök
05.12.2016 - 22:53 Son Güncelleme: 06.12.2016 - 16:58

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde otomobilin arkasına iple bağlanıp işkence edilen 'Rambo' isimli köpek kendisine eziyet eden sahibinden alınarak barınağa konulmuş ve tedavi edilmişti. Sürücüye de 'hayvana eziyet'ten para cezası verilmişti. Bugün hayvan barınağından güzel bir haber geldi. Talihsiz köpeğin yaşadıklarını haberlerden öğrenen bir vatandaş barınağa giderek ‘Rambo’yu sahiplendi ve ona en iyi şekilde bakma sözü verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birkaç hafta önce Tekirdağ Çorlu'da M.V. adlı bir kişi, köpeğini aracının arkasına iple bağlayarak sürüklemişti. 

Eziyetin fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaşan ve polise şikayette bulunan bir kişi sayesinde de M.V. aracının plakasından bulunarak gözaltına alınmıştı.

'Rambo' sahibinden alınarak barınağa konulmuştu

'Rambo' sahibinden alınarak barınağa konulmuştu

Sürücü M.V.; “İki gün önce köpeğim çalınmıştı. Onu arayıp buldum, iki sokak ötedeki evime götürürken büyük olduğu için arabanın içine koyamadım. Bir sokaktan diğerine götürüyordum, kesinlikle köpeğime eziyet etmedim.” diyerek kendisini savunmuştu.

‘Rambo’, Çorlu belediyesince tedavi edilerek barınağa alınmıştı.

Sürücüye 526 lira ceza kesilmişti

Sürücüye 526 lira ceza kesilmişti
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sürücüye ise ‘Hayvanlara kasıtlı olarak kötü davranmak, acımasız ve zalimce işlem yapmak, dövmek, aç ve susuz bırakmak, aşırı soğuğa ve sıcağa maruz bırakmak, bakımlarını ihmal etmek, fiziksel ve psikolojik acı çektirmek’ suçundan 526 lira ceza kesilmişti.

Veteriner hekim Ahmet Çavdar, ‘Rambo’nun tüm tedavilerinin tamamlandığını belirterek, “Aşılarını yaptık, hiçbir sorunu bulunmuyor” dedi.

"Rambo'ya en iyi şekilde bakacağım"

"Rambo'ya en iyi şekilde bakacağım"

‘Rambo’nun yaşadıklarını haberlerden öğrenen Mustafa Cebeci adlı yurttaş, işlemlerin yapılmasının ardından ‘Rambo’yla birlikte barınaktan ayrıldı.

Cebeci, Ergene ilçesinde çiftliği olduğunu ve ‘Rambo’ya en iyi şekilde bakacağını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
730
264
135
41
11
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
raheanne

"Hayvanlara kasıtlı olarak kötü davranmak, acımasız ve zalimce işlem yapmak, dövmek, aç ve susuz bırakmak, aşırı soğuğa ve sıcağa maruz bırakmak, bakımlarını... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Rambo'yu sahibinden alıp barınağa koyacağınıza, sahibini Rambo'dan alıp uygun bir ortama koymalıydınız.. 526 Lira ceza mı, yazıklar olsun..

Serkan Kahya

o adamı da aynı o şekilde bağlıyacaksın arabanın arkasına aynı hisleri o da yaşayacak..