Görüş Bildir
Haberler
Sağlık Çalışanı Enjektörle İlaç Alarak İntihar Etti: 'Yaşamayı Beceremedim'

Sağlık Çalışanı Enjektörle İlaç Alarak İntihar Etti: 'Yaşamayı Beceremedim'

Ulaş
27.05.2021 - 15:32

Denizli'de Pamukkale Üniversite Hastanesi'nde Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan Ömer Ç., kendi damarına enjektörle ilaç verip, yaşamına son verdi. Ömer Ç.'nin yakınlarına bıraktığı mektubunda 'Yaşamayı beceremedim. İntiharı kendi hür irademle yaptım' yazdığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşanan olayda, Pamukkale Üniversite (PAÜ) Hastanesi'nde Acil Tıp Teknisyeni (ATT) olarak görev yapan Ömer Ç. ek iş olarak çalıştığı bıçak bileme atölyesinde bu sabah çevre esnaf tarafından hareketsiz halde bulundu.

İhbar üzerine iş hanına, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine iş hanına, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekibi, yaptıkları kontrolde Ömer Ç.'nin kendine enjektörle damarından ilaç verip, intihar ettiğini belirledi.

Ömer Ç.'nin yanında, kullanılmış enjektör de bulundu. Olay yerindeki incelemenin ardından cansız bedeni otopsi için ambulansla PAÜ Hastanesi adli tıp kurumu morguna kaldırılan Ömer Ç.'nin intihar etmeden önce bıraktığı mektubunda ise 'Yaşamayı beceremedim. İntiharı kendi hür irademle yaptım' yazdığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
137
14
8
7
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anıl Aslancan

Kim bilir ne derdi vardı kuzumun. İnsanlara gülün, hal hatır sorun arkadaşlar. İçlerinde neler yaşıyorlar kim bilir? Bir tebessüm bile onlara neler neler kat... Devamını Gör

RÜMEYSA YILMAZ

Kim sorumluysa allah belasını versin

Smeraldo

intiharın ne kadar büyük bir toplumsal sorun hâline geldiğinin farkında değil türlü türlü kanallara çıkıp her şeyin "sosyolojik" değerlendirmesini yapanlar .... Devamını Gör