Görüş Bildir
Haberler
Sağlık Bakanı Koca Son Verileri Paylaştı: 'Yeni Vaka Sayıları Tedbirlerin Azaldığını Gösteriyor'

Sağlık Bakanı Koca Son Verileri Paylaştı: 'Yeni Vaka Sayıları Tedbirlerin Azaldığını Gösteriyor'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük koronavirüs tablosunu paylaştı. Bin 458 yeni vaka tespit edildi, 21 kişi hayatını kaybetti. 'Yeni vaka sayılarımız tedbirlerin azaldığını gösteriyor' diyen Koca, yoğun bakım hasta sayısında artış bulunduğunu belirtti.

Bakan Koca, 25 Haziran tarihli koronavirüs tablosunu Twitter'dan paylaştı. Tabloya göre, son 24 saatte 1458 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 21 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 193 bin 115, can kaybı 5 bin 46 oldu. 

Bugün bin 472 kişi iyileşti, toplam iyileşen sayısı da 165 bin 706 oldu.

"Yoğun bakım hasta sayısında artış var"

"Yoğun bakım hasta sayısında artış var"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tedbirlerin azaldığına dikkati çekti ve yoğun bakım hasta sayısında artış bulunduğu kaydetti.

Koca, 'Yoğun bakım hasta sayımızda bir artış oldu. Ancak hastalarımızın yoğun bakımda kalma ve toplam tedavi süreleri kısalmış durumda. Yeni vaka sayılarımızsa tedbirlerin azaldığını gösteriyor. Dünyada vaka sayıları tırmanışta. Türkiye’den iyi haberler verelim' dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ToksiN06

Ben asıl şu sınavlardan sonra bu vaka sayılarının artacağını düşünüyorum belki de arttı ama sırf sınav için panik olunmasın diye söylenmiyor!!

Pasif Kullanıcı

2.dalga geldi mi yoksa Denildigi gibi sonbaharda mı gelecek sayın bakanım vakalar bir artıyor bir azalıyor

Gazeteci Şerif Bey

Gelmedi ikinci dalga daha birinci bitmedi ekonomi canlansın diye düşük gösteriyorlar. Bakmanıza bile gerek yok bu verilere

Ahmet Sancaktar

Maske fetişistcileri online mı kaç kere dedim bu iş maskeyle 650 haftalık karantinalarla çözülmez diye.pandemi 3 şekilde biter 1-aşı bulunacak2-herkes hasta ... Devamını Gör

Barney

karantinayla covid-19 vakalarını sıfırlayan ülkeler var. zaten aksi de çok mantıksız. herkesi evde bırakıp hastaları da iyileştirirsen ortada virüs falan kal... Devamını Gör