Görüş Bildir
Haberler
TV
Şafak Sezer'in Yeni Dizisinin İlk Bölümü Malatya'da Çekiliyor

Şafak Sezer'in Yeni Dizisinin İlk Bölümü Malatya'da Çekiliyor

Malatya Bulvar
26.09.2014 - 23:33 Son Güncelleme: 26.09.2014 - 23:46

Şafak Sezer'in Yeni Dizisinin İlk Bölümü Malatya'da Çekiliyor

Başrollerini Şafak Sezer, Açelya Samyeli Danoğlu ve Gökçe Özyol’un paylaştığı “Şimdi Onlar Düşünsün” isimli yeni dizinin ilk bölümü Malatya’da çekiliyor.

Malatya merkez Akpınar Kuyumcular Çarşısı civarındaki bir pasajda sürdürülen dizi çekimleri sırasında vatandaşlarda sanatçılarla resim çektirme yarışına girdi. Malatyalıların birçoğunun ilk defa bir dizi çekimini izleme şansına sahip olduğu düşünüldüğünde set ekibine saç baş yolduran yoğun kalabalığın aşırı ilgisi dizinin yayınlandığında da aynı ilgiyi göstereceğinin bir habercisiydi.

Malatya’da ilk bölümü çekilen dizinin setinde sanatçılarla Malatyalılar arasında gülümseten diyaloglar yaşanıyor. Şafak Sezer hayranlarının dizi setine akın etmesiyle çekimlerde zaman, zaman aksamalar meydana geliyor. Bir taraftan resim çektirmek isteyen hayran kitlesi diğer yanda meraklı kalabalıklar arasında cep telefonlarıyla görüntü almaya çalışanların görüntüsü eşliğinde çekimlere devam ediliyor.

Dizi setinde ziyaret ederek kısa bir söyleşi yaptığımız Şafak Sezer, oldukça neşeli görülüyordu. Rolünde bir Çiğ Köftesi ustasını canlandıran Şafak Sezer, beline bağladığı esnaf önlüğünün hakkını fazlasıyla veriyordu. Hatıra resmi çektirmek istediğimizde “Ağama çiğ köfte getirin, nerede kaldı çiğ köfteler usta!..” dedikten sonra içeri girip çiğ köfte tepsisini olduğu gibi kapıp geldi. Gençler bizim resimleri çekerken ben de “ bu tepsi, ikimize az olmaz mı” dedim ve gülüştük…

Dizinin çekildiği pasajın merdivenlerinde sıralanmış olan meraklı kalabalığın ellerinde cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle resim alma telaşı görülmeye değerdi. Birkaç kare resim aldıktan sonra oradan uzaklaşırken “film işi zor iş, bu kalabalıkta role bürüneceksin, kameraydı, ışıktı, sesti sessizlikti…” diye düşünerek setten ayrıldım.

DİZİ HAKKINDA, KISACA

Yapımını Medyalab Sinema’nın, yapımcılığını ise Çagrı Gedikoğlu’lunun üstlendiği dizinin yönetmenliğini, Ömer Uğur ve Süleyman Seçik ikilisi yapıyor.

Dizinin başrollerinde, Şafak Sezer, Açelya Samyeli Danoğlu ve Gökçe Özyol, yer alırken diğer rollerde ise Sennur Nogaylar, Mehmet Ulay, Melis Tüzüngüç, Lemi Filozof, Ferdi Kurtuldu, Aykut Taşkın ve Asiye Dinçsoy bulunuyor.

K.Turgut GÖLE- Malatya Son Havadis

Kaynak: http://www.habercileriz.com/malatya/s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
5
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın