Görüş Bildir
Haberler
Sadece 7 Soru ile Hayatta En Çok Neye İhtiyacın Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Sadece 7 Soru ile Hayatta En Çok Neye İhtiyacın Olduğunu Söylüyoruz!

Bu testimizde sana 7 adet soru yönelteceğiz ve kişiliğinin derinliklerinde dolaşarak sana en çok neye ihtiyaç duyduğunu söyleyeceğiz. 

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Klasik bir soru ile başlayalım! Aşağıdakilerden hangisi bir insanda seni en çok sinirlendiren özelliktir?

2. Kişisel bir bayrağın olsaydı bu renklerden hangisi bayrağının rengi olurdu?

3. Peki bu bayrağın üzerinde bu sembollerden hangisi olmasını isterdin?

4. Lüks bir restoranda yemek yiyeceksin, garson ilk içeçeklerin müesseseden olduğunu söyledi. Hangisini isterdin?

5. En sevdiğin yazarla sohbet etme fırsatı buldun. Sana ilk soracağı sorunun bunlardan hangisi olmasını isterdin?

5. En sevdiğin yazarla sohbet etme fırsatı buldun. Sana ilk soracağı sorunun bunlardan hangisi olmasını isterdin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şıklarda yer alanlardan hangisi girmekten en çok korkacağın giriş olurdu?

7. Son olarak; bu görsele 5 saniye boyunca bak ve en çok aklında kaldı, söyle bakalım?!

Sevgiye İhtiyacın Var!

Sevgiye İhtiyacın Var!

Hayatının güzel bir dönemindesin çünkü kendini olduğu gibi kabul edip, seviyorsun. Belki de küçüklüğünden beri hep peşinde olduğun şeyse; sevgi! Yalnızlıktan ve hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorsun. Bu yüzden etrafına senin dahi farkında olmadığın bir duvar örmüşsün. Çevrendeki tüm canlılara karşı sevgi dolusun hatta oldukça ince bir ruhun var fakat bu duygularını etrafına ördüğün o duvarların içerisinde saklamaya çalışıyorsun ve hayal kırıklığına uğramamak adına içerisini kimselere göstermiyorsun. Aynı zamanda son derece pozitif ve iyimser bir insansın. Özetle senin içindeki eksikliği tamamlayacak en önemli şey; gerçek aşk. Bu aşk bir insana ya da onun sana duyduğu aşk olabileceği gibi senin hayatına anlam katacağına inandığın bir şeye bir olguya da olabilir.

Kendinle Barışmaya İhtiyacın Var!

Kendinle Barışmaya İhtiyacın Var!

Aslında senin tam olarak ihtiyacın olan şey; içsel bir yol haritası. Şöyle ki düşüncelerin içerisinde boğulmuş bir durumdasın ve bu düşüncelerin çoğunu kendinle ilgili negatif olgular oluşturuyor. Bu yüzden omuzundaki yüklerden ve aklını kurcalayan şeylerden arınmaya ihtiyacın var. Bunu da ancak kendine güvenerek ve kendinle barışarak sağlayabilirsin. Sürekli stres altında gibisin ve kafana bir şeyleri takıyorsun ancak bunları görmezden gelmeye, inkar etmeye çalışıyorsun. Hal böyle olunca bu duygular seni daha çok ele geçirmeye, yapmak istediklerini yapamamana neden oluyor. Ne hissettiğinden emin ol ve duygularını ifade etmekten çekinme!

Güvene İhtiyacın Var!

Güvene İhtiyacın Var!

Sen; zeki güçlü ve analitik düşünce yapısına sahip bir insansın. Bu kadar realistik bir insan olduğun içinse insanların asla göründüğü gibi olmadığını düşünüyor ve arana mesafe koyuyorsun. Zırh gibi sert ve keskin duvarların var. Sana yaklaşmak isteyen insanlarsa bu duvarlarına çarpıyor ve duygusal anlamda sana yakınlaşmaktan çekiniyor. Bu durumun her ne kadar sana koruma sağladığını düşünsende aslında içten içe seni boğuyor ve yalnızlaştırıyor. Zırhından kurtulmanın tek ve en önemli yolu ise birilerine güvenebilmek. Özetle senin çevrende güven duygunu yeşertecek insanlara ve olaylara ihtiyacın var!

Mutluluğa İhtiyacın Var!

Mutluluğa İhtiyacın Var!

Aslında sen; ufak şeylerle bile son derece mutlu lan birisin. Ailen ise senin en büyük hazinen ve onlara bir şey olacak korkusu seni yiyip bitiriyor. Bu yüzden yaşadığın endişelerse senin içinde bulunduğun anların tadını çıkaramamana neden oluyor. İyilik dolu ve macerayı seven bir yapın var. Yeni şeyler denemeye ve öğrenmeye de çok açıksın ancak içindeki endişeler sana hep engel oluyor. Bu yüzden endişelerinden sıyrılmış saf mutluluğa çok ihtiyacın var.

Özgürlüğe İhtiyacın Var!

Özgürlüğe İhtiyacın Var!

Senin kendine has durağan ve rutin bir hayatın var. Aslında bu durumdan son derece sıkılmışsın ancak harekete geçemiyorsun çünkü içinde bir yer yenilikten son derece korkuyor. Bu yüzden her alanda kedini öyle kalıplara koymuşsun ki asla yüreğinin sesini dinleyerek hareket edemiyorsun, sende her şey plan dahilinde gelişiyor. Hayat senin için adeta siyah ve beyaz. Oysa gezmek, yeni yerler görüp, deneyimlemek istiyorsun. Kendini soktuğun cendereden kurtarıp, bir an önce özgürlüğe kanat çırpman gerekiyor.

Bu testimiz ilgini çektiyse benzer içeriklerimize de göz atabilirsin;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1265
412
130
103
54
53
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın