Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Bilinçaltının Derinliklerinde Gezinerek Sana Seni Anlatıyor!

etiket Bu Test Bilinçaltının Derinliklerinde Gezinerek Sana Seni Anlatıyor!

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; bu görsele dikkatlice bak!

1. İlk olarak; bu görsele dikkatlice bak!

Resimdeki görselde ilk hangi hayvanı gördün?

2. Şimdi de bize en sevdiğin 2. hayvanı ya da ona aday olabilecek olan hayvanı söyle bakalım!

3. 'Okyanus' sana neyi çağrıştırıyor?

4. Peki ya bu okyanusun altında yaşamayı ister miydin?

5. Şu anki hayatını bir ormana benzetecek olsan bunlardan hangisini seçerdin? (Şimdiki hayatından memnun değilsen benzemesini istediğini de seçebilirsin.)

6. Bu balıklar hakkında ne düşünüyorsun?

6. Bu balıklar hakkında ne düşünüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Son olarak bu kuyunun başında duran adamın yerinde olsan ne düşünürdün?

7. Son olarak bu kuyunun başında duran adamın yerinde olsan ne düşünürdün?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Empati uzmanı!

Empati uzmanı!

Senin en büyük özelliğin; olaylara geniş bir çerçeveden bakabilme yeteneğin. Karşılaştığın olayları ve insanları tek bir yönüyle değil, genel olarak her yönüyle değerlendirerek bir kanıya varmanın daha doğru olduğunu düşünüyorsun. Herkesi anlamaya çalışıp, önyargısız bir şekilde yaklaşabildiğin için de bulunduğun her ortamda genellikle önder konumda oluyorsun. Gereksiz detaylara takılıp kalmıyorsun çünkü sana yersiz geliyor. Olayın ve kişilerin özüne odaklanmanın esas olduğunu düşündüğün için ikili ilişkilerinde oldukça iyi birisin. Yani seninle birlikte olan kişiyi asla değiştirmeye çalışmıyor, olduğu gibi kabul ediyorsun. Çevrende pek çok insan var ve sen kalabalıklar içerisinde bunalan kişilerden değilsin. Aksine böyle ortamlarda kendini çok daha iyi ifade edebiliyorsun. Kendinle baş başa kalmak ile bir sorunun yok ve kendini çok iyi tanıyıp, tüm özelliklerinle barışık olmaya çalışıyorsun ancak bir önceki cümlede de dediğimiz gibi sen kalabalıkla çoğalıyorsun o yüzden yalnız kalmayı pek sevmiyorsun. Son olarak bu hayattaki en büyük korkun; ölüm. Ölmekten o kadar çok korkuyorsun ki bu, zaman zaman içinde engel olamadığın endişe patlamaları yaratıyor.

Denge insanı!

Denge insanı!

Sen, dengeli olmanın önemine inanan bir insansın. Şöyle ki hem hayalci hem de sorumluluklarını bilen birisin yani ne gereğinden fazla detaycı ne de, gereğinden fazla hayalcisin. Hayatın zorlu gerçekleriyle yüzleşebilecek cesaretin olduğu gibi, çocuksu tuttuğun saklı bir tarafın daha var. Bu halinle diğer insanlardan bir adım öne çıkıyorsun. Genel olarak insanlarla iyi anlaşıyorsun hatta oldukça sıcak kanlı birisin ama gerçekten yakın olabildiğin çok az kişi var çünkü az ama öz felsefesi senin en temel felsefen. İkili ilişkilerinde ise pek kolay bir insan değilsin çünkü bazı kriterlerin var ve bunlara uymayan birileri ile asla yapamıyorsun. Bu kriterlerin başında ise; dürüstlük, samimiyet ve güven geliyor. Kendini çok iyi tanıdığın için ne istediğini de her zaman çok iyi biliyorsun. Ayrıca çoğu zaman kalabalıklar içerisinde olmaktansa kendi kabuğuna çekilip, orada takılmak istiyorsun. Ancak bu, senin tamamen yalnızlıktan hoşlandığını göstermiyor gerektiğinde aşırı sosyal bir insan da olabiliyorsun sadece başta da dediğimiz gibi her şeyin dengede olmasını istiyorsun. Son olarak senin en büyük korkularından biri; sevdiklerine bir şey olması ya da onları kaybetmek.

Ayrıntıların efendisi!

Ayrıntıların efendisi!

Sen, oldukça dikkatli ve detaycı birisin. Detaycı ve plancı yapın seni olaylara ve kişilere yaklaşırken iyice düşünmeye itiyor. Bu sebepten ötürü, diğer insanlara çabuk güvenmeyip, kendini hemen açmamaya çalışıyorsun. Bir karar almadan önce bunu etraflıca düşünerek doğru olan seçimi yapmak için ekstra çaba sarf eden insanlardansın. Her şeyin detayına takıldığın gibi hayatına aldığın ya da alacağın kişiler konusunda da oldukça seçici ve hassassın. Bu gerek ikili ilişkilerinde gerekse de arkadaşlık ilişkilerinde böyle. Bu yüzden kolay kolay bir ilişkiye başlayamıyorsun ya da ilişki içerisinde her şey yolunda giderken bir anda bir şeye takılıp, ilişkiden vazgeçebiliyorsun. Karşındaki kişilerde aradığın en önemli özellikler ise; dürüstlük ve asalet. Arkadaşların ise gerçekten bir elin parmağını geçmez çünkü sen pek kalabalıklar insanı değilsin hal böyle olunca fazla sosyallik de sana gelmiyor. Son olarak senin en büyük korkularından biri, başarısız olmak. İstediklerine elde ememe ihtimali içini resmen seni yiyip, bitiriyor.

Doğal Enerji Kaynağı!

Doğal Enerji Kaynağı!

Sen, geçekten de kendi kendine sürekli ‘Gelsin hayat bildiği gibi gelsin!’ diyerek geziyorsun. Çünkü hiçbir sorun, hiçbir başarısızlık ya da kötü tecrübe seni yıldıramıyor. Hayatının her anının tadını sonuna kadar çıkarmakta kararlısın ve bunu yapıyorsun. Kimseyi yargılamıyor, herkesi olduğu gibi kabul ediyorsun. Kafana sarmazsa da hoop hayatından çıkarıyorsun. Dolu dolu ve eğlencelisin bu yüzden çevren tarafından oldukça seviliyorsun. İnsanlara sırf insan olduğu için değer veren iyilik dolu bir kalbin var ancak kimsenin de hayatını zorlaştırmasına, enerjini düşürmesine izin vermiyorsun. Kendini seviyorsun ancak yalnızlıktan pek hoşlanmıyorsun bu yüzden yalnızlık pek sana göre bir şey değil. İkili ilişkiler konusunda ise biraz değişken birisin. Sevdiğin zaman gerçekten seviyorsun ancak özgürlüğünün kısıtlandığını hissettiğin an arkana bakmadan gidebiliyorsun. Bu yüzden beraber olmak istediğin insanlarda aradığın en önemli şey, eğlenebilmek ve açık olabilmek. En büyük korkularından biri ise ölüm. Ancak sen ölümün kendisinden değil yapmak istediğin pek çok şeyi yapamadan ölmekten korkuyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1111
297
215
187
79
43
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?