Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz Neden Yok, Yeni Bölüm Neden Yayınlanmıyor? Şok Bölüm Sonrası...

Sadakatsiz Neden Yok, Yeni Bölüm Neden Yayınlanmıyor? Şok Bölüm Sonrası...

Sunay Korkmaz
02.12.2020 - 19:08

Sadakatsiz ağızları açık bırakan bir bölümle geçtiğimiz hafta ekrana gelmişti. Oğlunun velayetini almak isteyen Asya onu aldatan kocasına oynadığı oyunla hayret ettirmişti. Dizinin yeni fragmanı da ekrana gelmiş ve Volkan'ın 2 yıl ortadan kaybolduğu anlaşılmıştı. Bu akşam dizinin sevenleri o iki yılda neler olduğunu çözecekti ki Kanal D'den bir açıklama geldi. Yayın akışında tekrar bölümü gösteren Kanal yönetimi 'Sadakatsiz neden yok' sorusunun yanıtını verdi. Ayrıca dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair de bir ipucu verdi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nerede Kalmıştık?

Nerede Kalmıştık?

Asya oğlunun velayetini Volkan'a kaptıracağını anlayınca, ona delirip oğullarını ortadan kaldırdığına ikna etmiş. Volkan da bu haberle delirip Asya'yı darp etmişti. Bu korkunç sahneye oğulları da tanık etmişti.

Sadakatsiz Neden Yok?

Sadakatsiz Neden Yok?

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelmeyecek. Kanal D ve Medyapım'ın ortak açıklamasında 'Değerli izleyicilerimiz, pandemi sebebiyle ne yazık ki bu akşamki yayınımıza kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere...' denildi. Bu açıklamadan da anlaşıldığı üzere önümüzdeki hafta dizinin yeni bölümünün ekrana gelmesi bekleniyor.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın