Görüş Bildir
Haberler
Saçlarımız Artık Yıpranmasın! Yeni Nesil Kimyasaldan Arınmış Sağlıklı ve Doğal Şampuanlar

etiket Saçlarımız Artık Yıpranmasın! Yeni Nesil Kimyasaldan Arınmış Sağlıklı ve Doğal Şampuanlar

Boya, ısı ve kullandığımız kimyasal ürünler saçlarımızı fazlasıyla yıpratıyor. Ancak artık sağlıklı saçlara sahip olmak daha kolay desek? Birbirinden sağlıklı ve doğal şampuanları sizin için araştırdım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Halalles

1. Halalles

Doğal içerikli saç dökülmesine karşı şampuan markalarının başında gelen Halalles, özellikle de kadınlar tarafından sülfat, SLS, SLES, alkol, paraben, parfüm ve tuz gibi zararlı bileşenler içermediği için tercih edilmektedir. Markanın tüm ürünleri vegandır, ve hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilmiştir. Halalles'in farklı tip saç dökülmeleri için tercih edilebilecek dökülme karşıtı şampuanlarına ve diğer saç bakım ürünlerine göz atmak için, tıklayın. 👇🏻

https://www.halalles.com/sampuan

2. Otacı

2. Otacı

Otacı markası da doğal ürünleriyle birçok insanın tercih ettiği bir marka. Tamamen doğal formülü ile kullanan çoğu insan memnun kalıyor. Ayrıca, vegan olduğunu da belirtelim. Kimyasal ürünler ve glüten içermemesi de diğer önemli bir özelliği olabilir. 

Sarımsaklı şampuanları en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alıyor. Linki burada.

Diğer şampuanlarını da incelemek için tıklayınız.

3. Insight

3. Insight

Insight markasının şampuanları da SLS, SLES, mineral yağlar, paraben, renklendirici ve silikon içermiyor.

Kullananların oldukça memnun kaldığını da belirtelim. Bazı kullanıcı yorumları:

'Uzun zamandır yoğun bir şekilde dökülen saçlarım artık çok az dökülüyor. Kırılgan saçlarım canlandı.'

'Şampuan şaçtaki dökülmeleri hem önlüyor hem de kepek problemini ortadan kaldırıyor bu zamana kadar bir çok marka kullandım içlerinde en temiz içeriğe sahip ve en etkili şampuanı Insight oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.'

Ürünleri incelemek ve satın almak için tıklayın. Ayrıca saç kremi ve saç serumları da mevcut.

4. Tresan

4. Tresan

Isırgan otu, biberiye, papatya, kayın ağacı, kediotu, şerbetçi otu ve oğul otu gibi çeşitli bitki özleriyle zenginleştirilmiş yapısıyla, yıllardır saça bakım yapan, saçın sağlığını korumayı amaç edinmiş bir markadır. Paraben ve glüten içermiyor. Glüten hassasiyet olanlar için tercih edilebilecek bir ürün olduğunu söyleyebilirim. 

Kendi saç yapınıza uygun şampuanı seçmek için tıklayın.

5. Ogx

5. Ogx

Sülfat ve silikon içermeyen Ogx ürünleri de son zamanlarda tercih edilen şampuanlar arasına girdi. Ürünleri incelemek için tıklayın.

Saçlarım duştan sonra fön çekilmiş gibi dursun diyorsanız da kullananların çok memnun kaldığı bu ürüne de bir bakın derim. Link burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hask

6. Hask

Glüten, paraben, sülfat, fitalat, alkol ve renklendirici içermeyen yapısıyla güvenle kullanabileceğiniz bir diğer şampuan markası da Hask.

Kullanıcı yorumları da oldukça iyi bir marka olduğunu söylüyor:

'Uzun süredir kullanıyorum. Tuzsuz şampuanlar arasında en iyisi diyebilirim.'

' Yanan ve keçi tüyü gibi olan saçlarıma çok iyi geldi, ışıl ışıl oldu. Tavsiye ederim.'

Ürünleri incelemek için tıklayın.

7. Live Clean

7. Live Clean

%98 bitkisel içeriklerden oluşan Live Clean şampuanları; SLS, SLES, paraben, petrolyüm, Phtlhalate, DEA ve fosfat gibi kimyasallar içermiyor. Hayvanlar üzerinde test yapmıyor oluşu da hayvan severler tarafından tercih edilirliğini artırıyor. Ayrıca ambalajları da geri dönüşüme uygun olarak üretiliyor.

 Ürünleri incelemek için tıklayın.

8. Davines

8. Davines

Kuaförlerin vazgeçilmez markası olan Davines de yine doğal yapısıyla kullananlar tarafından tam not alan bir markadır. Paraben ve sülfat içermeyen yapısıyla her saç tipine uygun çeşitleri mevcuttur.

Kepek problemi olanlar için mucizevi bir marka olduğu söylenen ürünler için link burada.

9. Love Beauty and Planet

9. Love Beauty and Planet

Çevreci bir marka olan Love Beauty and Planet de son zamanlarda giderek sevilen bir ürün olmaya başladı. %100 vegan olan ve içerisinde kimyasal barındırmayan yapısıyla sağlıklı şampuan tercihleriniz arasında yerini alabilir. Bu markanın ambalajları da geri dönüşüme uygun olarak üretildiğini söyleyelim.

Şampuanları incelemek ve satın almak için tıklayın.

10. Kuaf

10. Kuaf

Profesyonel bir saç bakımı için tercih edebileceğiniz Kuaf markası da sülfat içermeyen yapısıyla kullananlar tarafından oldukça beğeniliyor. Ayrıca fiyat performans açısından da oldukça uygun olduğunu söyleyebilirim.

Ürünleri incelemek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Botanicals

11. Botanicals

Kullananların memnun kaldığı bu marka da silikon, paraben ve renklendirici içermiyor. Hayvanlar üzerinde test yapmayan vegan bir markadır. Her saç yapısına uygun ürünleri mevcuttur. Saç yapınıza uygun ürünleri incelemek için tıklayın.

Ayrıca kullananların memnun kaldığı yıpranmış saçlar için tek kullanımlık maske için tıklayın.

12. Ashley Joy

12. Ashley Joy

Ashley Joy şampuanları da paraben ve parafin içermiyor. Her saç yapısına uygun şampuan çeşitleri mevcut.

Bazı kullanıcı yorumları;

'Çok uzun zamandır kullanıyorum. 5 tane bitirdim bundan başka şaçlarıma daha iyi gelen bir ürün yok ama tabii ki herkesin saç tipi farklı . Bana çok iyi geliyor ve devam ediyorum.'

'Bugüne kadar kullandığım en iyi şampuan. İnce telli saçlarım taranmazdı ve sürekli kırılırdı. Şimdi yumuşacık ve kırılma azaldı.'

Ürünleri incelemek için tıklayın.

Ashley Joy erkekleri de unutmamış. Link burada.

13. Siveno

13. Siveno

Çevre dostu Siveno ürünlerinde, sentetik koku ve boya, petrokimyasal, paraben, SLS ve sentetik köpürtücüler kullanmıyor. Ürünlerinde doğada çözünebilen ve insan sağlığına zarar vermeyen gıda ambalajları kullanıyor. Ayrıca marka ürünlerini hayvanlar üzerinde de test etmiyor. Fiyat performans açısından da oldukça etkili bir ürün olduğunu söyleyelim.

Ürünleri incelemek için tıklayın.

Bebekleri de düşünen Siveno onlar için de sağlıklı şampuan üretiyor. Link burada.

14. Loreal Elseve Krem Şampuan

14. Loreal Elseve Krem Şampuan

Köpürmeyen şampuanları pek sevmesek de bu krem şampuanın performansı sizi etkileyebilir. Özellikle kabarık saçları olanlar için kurtarıcı bir şampuan olacaktır. Duş sonrası krem kullanma derdine son!

Ürünü incelemek için tıklayın.

Boyalı saçlar için de var. Link burada.

15. Doal

15. Doal

Son zamanlarda tercih edilen Doal markası da sülfat ve paraben içermiyor. Ürünleri incelemek için tıklayın.

Marka, egzama hastalarını da unutmamış. Link burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Mecitefendi

16. Mecitefendi

Paraben, silikon, hayvansal ürün, jelatin ve alkol içermiyor. İçinde birçok vitaminin de bulunduğu, egzama hastalarının da severek kullandığı bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Fiyat performans açısından kullananlar tarafında çok beğenilen bir ürün. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Ürünleri incelemek için tıklayın.

17. Farmasi Botanics

17. Farmasi Botanics

Farmasi Botanics serisi de içerisinde kolarant, paraben ve silikon barındırmıyor. Bu şampuana da bir şans verebilirsiniz.

Bazı kullanıcı yorumları;

'Annem yıllardır kullanıyor uzamayan saçları bununla upuzun oldu.'

'Severek kullandığım bir şampuan uzun zamandır kullanıyorum saç dökülmesine etkili ve kalıcı hoş bir kokusu var kesinlikle tavsiye ederim.'

Ürünü incelemek için tıklayın.

18. DP

18. DP

Sülfat içermeye yapısıyla son yıllarda karşımıza çıkan bir diğer şampuan da DP markası. Ayrıca keratin içeren yapısıyla da saçlarınızın daha sağlıklı uzamasına yardımcı olacaktır.

Ürünleri incelemek için tıklayın.

19. Milkshake

19. Milkshake

SLS, SLES, paraben ve sülfat içermeyen organik şampuan Milkshake de kullananlar tarafından çok sevilen bir marka. Özellikle indirim zamanlarında denk gelirseniz deneyebilirsiniz.

Ürünleri incelemek için tıklayın.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
11
8
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miray Gürses

Yalnızca pahalı ürünleri paylaşımlarınız.Çoğumuzun alım gücü ortada.Şahsi önerim yalnızca Gratis'te olan "organic shop" ın şampuan ve maskeleri.Sülfat ve par... Devamını Gör