Görüş Bildir
Haberler
Saçı Uzun Diye 6 Yaşındaki Öğrencisine Şiddet Uygulayan Öğretmen Açığa Alındı

etiket Saçı Uzun Diye 6 Yaşındaki Öğrencisine Şiddet Uygulayan Öğretmen Açığa Alındı

Siirt'in Pervari ilçesindeki bir öğretmenin, saç tıraşı olmadığı gerekçesiyle öğrencisine şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı. Hakkında soruşturma başlatılan öğretmen hızlı bir şekilde görevden alındı.

DHA'ya göre görüntülerdeki öğretmen Pervari'ye bağlı Karşıyaka köyünde sözleşmeli olarak görev yapan Burcu Fehime A.

Burcu Fehime A'nın saçını uzun bulduğu 6 yaşındaki öğrencisine tokat attığı ve saçını çektiği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Görüntüleri kaydeden kişinin de yine öğretmen olduğu görülüyor 🎥

Görüntülerin yayılmasının ardından Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Burcu Fehime A.'yı açığa alarak hakkında soruşturma başlattı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'Pervari ilçesi Karşıyaka Köyü Okulu öğretmeninin öğrencinin saçını çekip tokatlaması ile ilgili olarak, öğretmenin kurumumuzda ücretli öğretmen olarak görev yaptığı tespit edilmiş olup, hemen görevine son verilmiştir. Söz konusu öğrenci için yine rehber öğretmenler görevlendirilmiş olup, psikolojik destek sağlanmıştır' denildi.

Geçtiğimiz günlerde yine Siirt'te bir öğretmen 3 öğrencisine soba maşası ile şiddet uygulamıştı. 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
558
139
72
27
17
15
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sevimli-birsey

Haberi okuyunca okul yıllarına gittim. Okul müdürü saçım enseme değiyor diye tokat atmıştı. Yine aynı okulun müdür yardımcısı saçımı kesmişti. Bu embesiller ... Devamını Gör

Yağmur Borlu

Öğretmen olamamışsın,azıcık insan ol bari nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz daha 6 yaşında,kuzum nasılda korkuyor o güzel saçlara dolanan parmakların ... Devamını Gör

ken takabayashi

çocuğun ailesi umarım o öğretmeni bulur ağzını yüzünü siker sonra da videosunu paylaşır