Görüş Bildir
Haberler
Sabah Yazarı Melih Altınok, Sahte Doktora Sahip Çıktı: "Yok mu Ayşe'yi Burslu Okutacak Bir Tıp Fakültesi?"

etiket Sabah Yazarı Melih Altınok, Sahte Doktora Sahip Çıktı: "Yok mu Ayşe'yi Burslu Okutacak Bir Tıp Fakültesi?"

Sabah yazarı Melih Altınok, Tekirdağ'da yakalanan sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı bugünkü köşesine taşıdı. Altınok, yazısında 'Profesörlerin 'Hastaneye ayak sürüyerek gidiyoruz' dediği bir ortamda Ayşe'nin meslek aşkının cesaretlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yok mu hekim olmak için yanıp tutuşan bu kızı burslu okutacak bir tıp fakültesi?' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye günlerdir tıp fakültesini kazandığını söyleyerek ailesini, çevresini kandıran, hastanede ameliyatlara bile giren 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Genç kız soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Türkiye günlerdir tıp fakültesini kazandığını söyleyerek ailesini, çevresini  kandıran, hastanede ameliyatlara bile giren 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Genç kız soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Sabah yazarı Melih Altınok'un görüşleri ise biraz daha farklı. Altınok yazısında, "Bir ergenin kimseye zarar vermeyen yalanı gözüme pembe değil pespembe görünüyor" ifadelerini kullandı.

Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Sabah yazarı Melih Altınok'un görüşleri ise biraz daha farklı. Altınok yazısında,  "Bir ergenin kimseye zarar vermeyen yalanı gözüme pembe değil pespembe görünüyor" ifadelerini kullandı.

Altınok ayrıca, "Olan olmuş. Kimse zarar görmemiş. Mimar rolü oynasaydı aynı çağrıyı güzel sanatlar fakültelerine de yapardım" dedi.

Altınok ayrıca, "Olan olmuş. Kimse zarar görmemiş. Mimar rolü oynasaydı aynı çağrıyı güzel sanatlar fakültelerine de yapardım" dedi.

Altınok'un yazısından öne çıkan bölümler şöyle: 

'Profesörlerin 'Hastaneye ayak sürüyerek gidiyoruz' dediği bir ortamda Ayşe'nin meslek aşkının cesaretlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yok mu hekim olmak için yanıp tutuşan bu kızı burslu okutacak bir tıp fakültesi? Olan olmuş. Kimse zarar görmemiş. Mimar rolü oynasaydı aynı çağrıyı güzel sanatlar fakültelerine de yapardım.'

'Resmi tedavi protokollerini bilimsel süzgeçten geçirmekten imtina eden hekimlerim mesleki yeterliliğini sorgulamıyor. Dolayısıyla kusura bakmayın... Bunca 'gerçek doktorun', bilimin yerine ikame edilen akademinin organize yalanı izaha muhtaç halde orta yerde dururken bir ergenin kimseye zarar vermeyen yalanı gözüme pembe değil pespembe görünüyor'

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
319
168
61
27
14
8
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kusuratialinmayanpi

Bu sey değil mi ya tecavüzcüler cezaevinden çıkınca akrabalarin davulla zurnayla kapıda bekleyen tayfa AFSGSYSHSGS

Semi Kaçar

Kardeş payında güzel bir söz vardı. 'Olaya vermiyorsun kendini'

yengegeldikmi

Bana da burs verin, ben de doktorluğa ilgiliyim. Sürekli hastaneye gidip geliyorum.