Görüş Bildir
Haberler
Sabah'a Göre Firuzağa'daki Saldırı: 'Her Şey Çocuklu Kadına Laf Atmakla Başladı'

etiket Sabah'a Göre Firuzağa'daki Saldırı: 'Her Şey Çocuklu Kadına Laf Atmakla Başladı'

Ulaş
19.06.2016 - 19:03 Son Güncelleme: 19.06.2016 - 19:43

Cuma gecesi Firuzağa'da ünlü müzik grubu Radiohead için 'Velvet Indieground Records' adlı mekanda düzenlenen etkinliğe bir grup saldırmış, insanları darp etmiş ve mekanda bulunanlara 'bir daha için burada da göreyim',  'sizi içeride yakarız' şeklinde tehditlerde bulunmuşlardı. 

Sabah gazetesi ise saldırının alkol kullanılması yüzünden değil, mekanda bulunanların bir kadına laf atması üzerine gerçekleştiğini ileri sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak etkinliği yapılan saldırıyla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alınmış, adliyedeki ve emniyetteki ifadelerinin ardından 3 saldırgan da serbest bırakılmıştı.

Saldırganların 'Sizi içeride yakarız', 'Ramazan'da utanmıyor musunuz lan! Seni öldürürüm' tehditlerinin sebebi Sabah gazetesine göre mekanda bulunanların yoldan çocuğuyla geçen kadına laf atması.

Gazete haberi internet sitesinden 'Her şey çocuklu kadına laf atmakla başladı!' başlığıyla paylaştı

Gazete haberi internet sitesinden 'Her şey çocuklu kadına laf atmakla başladı!' başlığıyla paylaştı

Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberinde  'bir kısım basının ‘Ramazan’da alkol kullandılar diye saldırıya uğradılar’ diye lanse ettiği olayların mahallede ikamet edilen Z.B isimli genç kadına laf atılıp küfredilmesi ile başladığı öğrenildi. Emniyette alınan ifadeler gerçeği ortaya çıkardı' ifadelerine yer verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haberde yer alan videoya göre ise, sosyal medyadan gösterilen tepkiler 'algı operasyonu'

Haberde, Z.B. isimli bir kadının 17 Haziran akşamı saat 18:30-19:00 sularında Tophane’de oturan annesinin evinden çıktığı sırada plakçının önünde hakarete uğradığı savunulurken “Bu sırada kalabalıktan bir kişinin kendisine hakaret ve küfür ettiğini kaydeden Z.B., ‘Ne haliniz varsa görün’ diyerek olay yerinden ayrıldığını, olaya mahalle bakkalı ve bina görevlisinin de şahit olduğunu kaydetti. Evine geldiğini ve iftara gelen eşinin moralinin bozuk olduğunu fark edince kızının babasına olayı anlattığını, kendisinin de yaşadıklarını eşine söylemek zorunda kaldığını belirten Z.B,, ‘Eşim onları uyarmak için evden çıktı. Sonrasına şahit olamadım’ dedi” ifadeleri kullanıldı.

Saldırganlar küfür yemiş ve kimse darp edilmemiş

Saldırganlar küfür yemiş ve kimse darp edilmemiş
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazete salgınlardan birinin emniyet ifadesine dayandırdığını iddia ettiği sözleri şöyle aktardı:

'Eşine yapılanların zoruna gittiğini ve konuşmak üzere söz konusu plakçıya gittiğini kaydeden D.B, plakçı önündeki insanlara eşinin yaşadıklarından bahsedince küfür ettiklerini, kendisinin de iş yeri sahibini sorduğunu, bu sırada içeri doğru itildiğini söyledi. İş yeri sahibini dışarıdaki manzarayı göstermek üzere plakçı önüne çıkardığını bu sırada ortalığın karıştığını anlatan D.B, ‘Ben plakçıya giderken kimseye haber vermedim ama mahallem olduğu için beni tanıyıp olay yerine gelenler olmuş olabilir. Tanıdık kimseyi görmedim. Kimseyi darp etmediğim gibi hakaret ve küfür de etmedim.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
429
241
71
20
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enise

Madem laf attiklari icin cikti bu olay, adamlar iceri girip neden "ramazanda icki iciyorsunuz sizi yakariz" gibi laflar tehditler yerine "siz neden bu kadina... Devamını Gör

ynsemrebagiban

Anladıkları dilden konuşmak lazım.O kadının gece o saatte içki içilen dükkanın önünde ne işi varmış?

utku o

kadının üzerine işememişlerse ayıp etmişler. yalan tam olmamış.