Görüş Bildir
Haberler
Saadet Partisi'nden İktidara Survivor Göndermeli Video

Saadet Partisi'nden İktidara Survivor Göndermeli Video

Saadet Partisisosyal medya hesaplarından Survivor'dan esinlendiği bir video paylaşarak iktidara göndermede bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saadet Partisi Survivor yarışmasına göndermede bulunarak iktidara seçimi kaybedeceği mesajını verdi.  Partisinin sosyal medya hesaplarından 'Burası Türkiye, burada her şey gerçek!' notuyla paylaşılan videoda 'Konseyde kimin adının çıkacağı, halk oylamasıyla kimin gideceği artık belli' ifadeleri kullanıldı. Videoda şöyle denildi:

Üç tarafı denizlerle çevrili cennet bir vatan. Aynı zamanda büyük zorluklarla dolu bir ada. Geçinmeye çalışanlar barınmaya da çalışıyor. İş arayışında olan gençler dokunulmazlığı olanlara karşı. Kimi mücadeleye devam ederken kimisi adaya veda etmek zorunda kalıyor. Ödül oyunlarından bıkanlar, işçiler, memurlar, emekliler... Hayat pahalılığını yenmeye çalışıyor. Konseyde kimin adının çıkacağı halk oylamasıyla kimin gideceği artık belli. Bu bir yarışma değil, ülkemizin gerçeği. Yaşam Mücadelesi Türkiye'

İşte o video 📹

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da videoyu '#YaşamMücadelesi yaşatan iktidarın yerine insanca yaşam için mücadele veren bir iktidarı kuracağız!' notuyla paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
19
6
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
h.ibrahim

videolarınız güzel bu aralar,umarım kafalarda degısır.

KumdanKum

ahahshs cok iyi oyum temelciğime😅

Yunus Emre

Hehehe çok iyi ya çağa ayak uydurularlar eskiden günümüze siyaset nasılmış merak eden varsa demir kırat belgesel serisini izleye bilir.