Görüş Bildir
Haberler
Rusya: 'İdlib'te Tansiyonun Düşürülmesi Üzerinde Anlaştık'

Rusya: 'İdlib'te Tansiyonun Düşürülmesi Üzerinde Anlaştık'

Rusya'dan yapılan açıklamada, 'Ankara'da gerçekleştirilen görüşmelerde bölgede tansiyonun düşürülmesi konusunda mutabık kalındı' denildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ankara'da gerçekleştirilen heyetler arası görüşmede Türkiye ve Rusya'nın Suriye'nin İdlib kentinde tansiyonu düşürmek konusunda anlaştığı belirtildi.

Bakanlık, 'İdlib'de gerginliği azaltma bölgesinde kalıcı istikrarın sağlanması adına somut adımlar üzerine çalışıldı. İki taraf da sahada tansiyonu düşürmek konusunda anlaşmaya vardı.' ifadeleri kullanıldı.

Suriye’nin İdlib kentinde, 27 Şubat akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yapılan hava saldırısında 33 asker hayatını kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü açıklamasında şehit sayısının 36'ye yükseldiğini açıklamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
21
8
3
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kağan

Olan bir tabur askerimize onların ailesine ve milletimize oldu. Masa başında belirliyorsunuz “Tane” hesabına kattığınız o gencecik insanların hayatını. O ins... Devamını Gör

Flat Earth

Bizim tansiyonumuz düşmeyecek. En azından seçimlere kadar hayatta kalırsam, bunu unutmayacağım. Ama hala kahvede "gidilmesi gerekiliyordu, ölmeleri gerekiyor... Devamını Gör

Gameover

Sana tavsiyem kahvelerden uzak dur mikrop yuvası gibi oralar

Gameover

Kimle anlaşmışlar? Onca şehitten sonra neyin anlaşması bu?