Görüş Bildir
Haberler
Rus Vekilden Beklenmedik Çağrı! Bekar Kadınların Türkiye’ye Gitmesi Yasaklansın…

Rus Vekilden Beklenmedik Çağrı! Bekar Kadınların Türkiye’ye Gitmesi Yasaklansın…

GNS
19.10.2021 - 20:10

Turistik bölgeleriyle pek çok turiste ev sahipliği yapan ülkemiz, bu anlamda pandemi koşullarından etkilenmemiş ve ziyaretçi akınına uğramaya devam etmişti. Türkiye’yi ziyaret etmeyi seven Rus turistler ise bu dönemde gezilerini aksatmadı. Bu durumdan rahatsızlık duyan Birleşik Rusya Partisi St. Petersburg Milletvekili Vitaly Milonov tarafından yapılan açıklamalar ise herkesi şaşırttı. İşte Vitaly Milonov’un o açıklaması…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birleşik Rusya Partisi St. Petersburg Milletvekili Vitaly Milonov tatil için Türkiye’ye gelen Rus vatandaşları adına şaşırtıcı bir öneride bulundu. “Govorit Moskva” Radyosu’nda bekar kadınların Türkiye’ye gönderilmemesi konusunda kesin bir karar çıkartılması gerektiğini belirten milletvekili dinleyenleri şok etti. İşte o açıklamaları haberimizde sizin için derledik...

Milonov’un Garip Açıklamaları

Milonov’un Garip Açıklamaları

Daha önce de tepki çeken açıklamalarda bulunana Milletvekili Vitaly Milonov, bu tür aşk hikayeleri hakkında birçok şikayet aldıklarına işaret ederken, evli olmayan Rus kadınların Türkiye’ye seyahat etmesinin yasaklanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Duma’da ilginç önerileriyle sürekli gündeme gelen Milonov, daha önce kredi tahsilatı faaliyetlerinde bulunan Rusların emekli maaşlarından mahrum bırakılmasını önermişti.

Bekar Rus Kadınlarının Türkiye’ye Gitmesi Yasaklansın!

Bekar Rus Kadınlarının Türkiye’ye Gitmesi Yasaklansın!

Ülkede yayın yapan “Govorit Moskva” radyosunda yaptığı konuşmada, evli olmayan Rus kadınlarının Türkiye’ye tatile gitmemesi gerektiğini söyleyen Rus milletvekili, bu önerisini Türk erkekleri suçlayarak savundu.

Türk erkeklerinin, yalnız kadınları alkolle sarhoş etmeye çalışarak kullanmalarıyla ünlendiklerini belirten Milonov, “Çoğu zaman birçok Rus kadını, kendilerini baştan çıkaran Türk erkeklerine yenik düşerek kullanıldığını anlamıyor. Büyük aşktan sonra doğan çocuk, bu Türk paşasının malı oluyor. Anne ise tüm haklarından mahrum ediliyor.” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
7
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pazartesi

Sahile rus avına inen arizona kertenkelelerine yazık olacak asdfggh

Erci_E

Ekmeğimizle oynama ulan şerefsiz :D

uzaklardan

Ya zaten $$$ dolar aldı başını gidiyor ben istesem de barabar duj muş alamam no money.