Görüş Bildir
Haberler
Ruh Eşinizi Bulduğunuzdaki Ferahlamayı Yaşatacak 9 Dating Simulator Oyunu

Ruh Eşinizi Bulduğunuzdaki Ferahlamayı Yaşatacak 9 Dating Simulator Oyunu

Simülasyon oyunları oldukça kapsamlı ve detaylı hâle gelmiş durumda. Gerçek hayattaki birçok durumu ve mesleği simüle eden oyunlarla karşılaşıyoruz sürekli. Dating simülasyonları genelde bu kadar gerçekçi olmamakla birlikte oyunculara tatlı bir deneyim sunuyorlar. Biz de bu oyunlardan dokuz tanesini listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doki Doki Literature Club

1. Doki Doki Literature Club

Okulunuzun edebiyat kulübündeki anime kızlarının kalbini adeta bir Entel Feridun edasıyla çalmak istiyorsanız Doki Doki tam size göre bir oyun. Fakat bu sevimli gözüken eserin bir süre sonra bir psikolojik korku/gerilim oyunu havasına büründüğünü de belirtelim.

2. Dream Daddy: A Dad Dating Simulator

2. Dream Daddy: A Dad Dating Simulator

Kızınızla birlikte yeni bir yere taşınan, yalnız bir babasınız. Neyse ki taşındığınız yerde gönlünüzü çalabilecek birçok farklı baba da bulunuyor. Dream Daddy: A Dad Dating Simulator; tatlı çizimleri, göndermeleri, karakter tasarımları ve karakterinizi özelleştirebilme özelliğiyle dikkat çekiyor.

3. Monster Prom

3. Monster Prom

Bir liseli olarak mezuniyet balosu için kavalye bulmanız gerekiyor bu oyunda. Fakat oyunun gerçek hayattaki deneyiminizden bir farkı var: Düşürebileceğiniz herkes bir canavar. Ha bir de gerçekten birilerini düşürme imkânınız var. Oldukça muzip bir dating simulator olan Monster Prom'un zorluğu ve çok oyunculu seçeneği, kendisini rakiplerinin birçoğundan ayırıyor.

4. Boyfriend Dungeon

4. Boyfriend Dungeon

Boyfriend Dungeon, arkadaşlarımıza ettiğimiz 'Ateş ediyorsun!' tarzındaki iltifatları gerçek hâle getiriyor, zira bu hikâyeli roguelike oyunda silahlarımızla çıkıyoruz. Garip geldi, değil mi? Zindanlarda ilerlerken kullandığımız silahlarımız, dibimizi düşüren partnerlere dönüşebiliyor. Kimseyi seçmemek de bir seçenek tabii.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Don't Make Love

5. Don't Make Love

Peygamber develeri çiftleştikten sonra dişi olanın genelde erkeği yediğini, yani erkek peygamber develerinin çiftleşirse öleceğini biliyor muydunuz? Bu oyun da birbirine aşık olan iki peygamber devesinin ayrılmamak için çiftleşmeye karşı koymaya çalışması üzerine kurulmuş. Oyunda istediğiniz cümleleri yazarak partnerinizle olan diyalogu ilerletiyor, diyalogun gidişatına göre birçok farklı sondan birini elde ediyorsunuz. İngilizceniz varsa oynamanızı kesinlikle öneririz!

6. Hatoful Boyfriend

6. Hatoful Boyfriend

Bir Mediatonic yapımı olan Hatoful Boyfriend'de prestijli bir güvercin lisesine kabul alan tek insan olarak okulda dolaşarak güvercinler arasında aşkımızı bulmaya çalışıyoruz. Her kuş, farklı özellikleri ve davranışlarıyla dikkat çekiyor.

7. Five Dates

7. Five Dates

Görsel romanlardan ve insanlarla olmayan ilişkilerden sıkıldıysanız biraz daha farklı bir deneyim için Five Dates'e alabiliriz sizi. FMV olarak da tanımlayabileceğimiz bu oyunda COVID'in etkisiyle evden çıkamayan bir erkek olarak dijital dünyada farklı kadınlarla bağ kurmayı, kimyamızı uyuşturmayı deniyoruz.

8. I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin' Good Dating Simulator

8. I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin' Good Dating Simulator

KFC'nin maskotu Colonel Sanders'ın kalbini kazanmaya uğraştığımız bu simülasyon birçok kişiye KFC reklamı olduğu için kötü gelse de eğlenceli bir deneyim sunuyor. Geliştirici, oyunun saçmalığının farkında olduğu için komedi unsurlarıyla oyuncuyu güldürmeyi başarıyor.

9. LoveChoice

9. LoveChoice

Oyuncuya oldukça yumuşak ve sade bir deneyim sunan LoveChoice, aşkın başlangıcının tatlılığını sevimli sanat tasarımıyla yaklaşık iki saatte anlatıyor. Her sahnede yaptığımız seçimler, hikâyenin gidişatını etkiliyor. Tek oturuşta oynamalık, rahatlatıcı ve sevgi dolu bir oyun istiyorsanız bir göz atın deriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?