Görüş Bildir
Haberler
RTÜK, Sağlıkçıları Hedef Alan Hakan Ural İçin Harekete Geçti

RTÜK, Sağlıkçıları Hedef Alan Hakan Ural İçin Harekete Geçti

RTÜK üyesi İlhan Taşcı, Hakan Ural'ın 'Neler Oluyor Hayatta' adlı programda sağlık çalışanlarına ilişkin kullandığı ifadeler nedeniyle RTÜK'ten 'şiddeti özendirici', 'iftira' ve 'aşağılama' suçlarından inceleme talep etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

RTÜK üyesi İlhan Taşcı, Hakan Ural, 'Neler Oluyor Hayatta' programında sağlık çalışanları hakkında kullandığı ifadelere ilişkin RTÜK'ten inceleme istedi.

Taşcı'nın açıklaması 👇

Ural ne demişti?

Ural ne demişti?

Hakan Ural, program partneri sunucu Nur Tuğba Algül’ün çocuğu üzerinden bir örnekte bulunarak, grev yapan sağlık çalışanları için 'İki dakika delikanlı olalım. Sen olsaydın gözünü çıkarırsın' demesinin ardından, Nur Tuğba Algül de 'Yapardım' yanıtını verdi. 

Ural, bu ifadelerin devamında, 'Doktor da duvara yaslanmış. 'Oğlum ölüyor' diyorsun, 'Ben eylemdeyim' diyor' diye konuştu.

Bu sözlerinin ardından tepkilerin hedefi olmuştu 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
30
14
5
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SEMİR DÖNDER

Her konuda sanki bir bok biliyor gibi konuşan bir sürü sığır var TV'lerde alayı defolup gitmelidir.

Doom Guy

Bu adam niçin tv'de nasihat veriyor? Bu adam niçin ünlü? Ve neden zengin? İnşaat amelesi bile olamayacak bu herif, koca bi ülkenin yaşlı beyinlerini ütülüyor... Devamını Gör

Z. Kaan Budak

Yakın zaman da Annem ufak bir zehirlenme atlattı klasik işte kusma-ishal-ateş çok ağır bir durumu yoktu. Triaj hekimliğe gittik sıra alacağız bir tane doktor... Devamını Gör