Görüş Bildir
Haberler
Rönesans TED Ankara Kolejliler 78-88 Galatasaray Odeabank

Rönesans TED Ankara Kolejliler 78-88 Galatasaray Odeabank

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Galatasaray Odeabank, deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejliler’i 88-78 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Galatasaray Odeabank, deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejliler’i 88-78 yendi.

Karşılaşmaya her iki takım da skor üretmekte zorlanarak başladı. Galatasaray Odeabank, Lasme ve Mc Collum, Rönesans TED Ankara Kolejliler ise Dragicevic ile sayılar bulurken, 4. dakika 4-4 eşitlikle geçildi. Sinan Güler ve Davis’in de skora katkı vermesiyle üstünlüğü eline geçiren sarı-kırmızılılar, ilk çeyreği 18-16 önde bitirdi.

Galatasaray Odeabank, 2. çeyreğe çok etkili girdi. Pota altından Davis, dış atışlardan da Mc Collum ile sayılar üreten İstanbul ekibi, 13. dakika içinde farkı 7 sayıya (21-28) çıkardı. Sanikidze ile savunmayı aşan rakibi karşısında Schilb, Davis ve Mc Collum ile skor bulan Galatasaray Odeabank, 17. dakikaya 37-31 önde girdi ve soyunma odasına 10 sayı farkla 47-37 üstün gitti.

Karşılıklı basketlerle başlayan 3. çeyrekte ev sahibi ekip, Gecevicius ve Tomas, konuk takım ise Mc Collum ve Davis ile sayılar bulurken, 24. dakika 55-46 Galatasaray Odeabank lehine geçildi. Bu dakikadan sonra hem savunmada hem de hücumda başarılı bir performans sergileyen Rönesans TED Ankara Kolejliler, Tomas, Sanikidze ve Alper Özcan’ın basketleriyle 12-0’lık seri yakalayarak 27. dakikada 58-55’lik skorla öne geçti. Mc Collum’un basketiyle hücumdaki suskunluğuna son veren sarı-kırmızılılar, Tomas ve Erol Can Çinko’nun 3 sayılık basketlerine engel olamayınca, ev sahibi takım, çeyreği 66-65 önde tamamladı.

İki takımın da yüksek şut yüzdesi yakalayarak girdiği final periyodunda Elegar-Sanikidze ikilisiyle etkili olan Rönesans TED Ankara Kolejliler, 33. dakikaya 72-71 üstün girdi. Savunmaların ön plana çıktığı bu bölümde ise Sinan Güler ile sayılar üreten Galatasaray Odeabank, 36. dakikayı 77-74 önde geçti. Rakibinin yaptığı top kayıplarını özellikle Lasme ile değerlendiren sarı-kırmızılı ekip, son 2 dakikaya 5 sayı farkla üstün girdi: 76-81. Kalan sürede taktik faulleri sayıya çeviren Galatasaray Odeabank, karşılaşmadan 88-78 galip ayrıldı.

Sporcope

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın