Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo'dan İlginç Falcao Yorumu

Ronaldo'dan İlginç Falcao Yorumu

Kemal Bal
02.09.2014 - 13:37 Son Güncelleme: 02.09.2014 - 15:13

Ronaldo'dan ilginç Falcao yorumu

Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo,Manchester United‘ın Radamel Falcaotransferinde oldukça istekli olduğunu söyledi.

Bir dönem Manchester United forması ile fırtınalar estiren Cristiano Ronaldo, Radamel Falcao’nun Old Trafford’da başarılı olacağına inanıyor.

Manchester United, Radamel Falcao’yu 1 yıllığına kiralarken Monaco’ya 12 milyon sterlin kiralama bedeli ödenecek. Haftalık 200 bin sterlink para kazanacak olan Kolombiyalı golcü Premier Lig’in en çok kazanan oyuncuları arasında yer alacak.

Cristiano Ronaldo, Hollandalı menajer Lois Van Gaal’in Falcao hamlesini “fantastik” olarak tanımladı. Manchester City ve Arsenal gibi ekiplerin tekliflerini geri çeviren Radamel Falcao, van Persie’nin olası bir sakatlık yaşaması üzerine transferin son gününde Kırmızı Şeytanlar’a katıldı.

Transfer döneminde adı sıkça Real Madrid ile de geçen yıldız golcü, kendisine ait resmi Twitter hesabından #HalaMadrid etiketi kullanarak rüyalarımın takımına gidiyorum şeklinde tweet atmış sonrasında aynı saniye içerisinde bu yazıyı silmişti.

Lois Van Gaal yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Manchester United, Falcao ile birlikte Angel di Maria, Daley Blind, Luke Shaw, Ander Herrera ve Marcos Rojo’ya toplamda 150 milyon sterlinlik bir bedel ödedi.

Radamel Falcao, Manchester United’da 9 numaralı forma ile müdacele verecek.

Kaynak: http://www.101gol.com/ronaldo-rademel...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0