Görüş Bildir
Haberler
Romantik Bir Sevgililer Günü İçin Tüyolar

Romantik Bir Sevgililer Günü İçin Tüyolar

Melih Kılıç
08.02.2014 - 15:42 Son Güncelleme: 08.02.2014 - 15:55

Romantik bir sevgililer günü için tüyolar

Başbaşa romantik bir zaman geçirmek istiyorsanız bu teklifler tam size göre.

Sevgilinizle başbaşa romantik bir Sevgililer Günü geçirmek istiyorsunuz. Ancak bu özel günde nasıl bir masa hazırlamak gerektiğine karar veremiyorsunuz. Aslında küçük dokunuşlarla hem muhteşem hem de romantik bir gün geçirmek olası. Türkiye’nin tanınmış kişi organizasyon ve event firmalarından KİLOMETRE Events’in sahibi, bu arada YEPUD (Yaratıcı Etkinlikler Tasarılama ve Uygulama Derneği) Başkanı Meltem Bayazıt Tepeler, bu özel günü kutlamayı düşünenlere ve bugüne özel konsept mekan hazırlayacak olanlara ehemmiyetli tüyolar veriyor.

İşte Meltem Bayazıt Tepeler’den Sevgililer Günü’ne özel tüyolar…

  • Aşkın rengi olduğu için Sevgililer Günü sofrasında kesinlikle kırmızı vurgulanmalı. Mekanda ise kırmızıyı  güllerle, kalp balonlarla veya mumlarla vurgulamak olası.

  • İki kişilik romantik fakat çarpıcı bir sofra, bol mumla dekore edilmiş bir ortam, hafif romantik bir müzik ve unutulmaz bir armağan geceyi özel kılmak için yeterli.

  • Sevgililer Günü, tüm içtenliğimizle sevdiklerimize sevgimizi gösterdiğimiz özel bir gün. O yüzden, bu özel kutlamayı gerçekleştireceğiniz mekan da özel olmalı veya o güne özel romantik ayrıntılarla özgünleştirilmeli.

  • Hanımlar sofralarında dantel, inci gibi romantik ayrıntılar kullanabilir.

  • Sofraya ve masanın çevrenine serpiştirilmiş gül yaprakları ve bol ışıltılı mumlar kesin bulunmalı. Kırmızı peçeteler, kalp şeklindeki peçetelikler, dore ve gümüş aksesuarlar sofrada kullanılabilecek ayrıntılar arasında.

  • Bugünün en manalı şeyi ise sevdiğinize en özel armağanı bulabilmek ve bunu o gün onunla paylaşabilmek.

Kaynak: http://www.sizkadinlar.com/romantik-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın