Görüş Bildir
Haberler
Rizespor 4-3 Galatasaray

Rizespor 4-3 Galatasaray

Enver K.
07.11.2015 - 18:02 Son Güncelleme: 07.11.2015 - 21:02

Karaman: "Tarihi bir galibiyet"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray'ı 4-3 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

'Biz Anadolu takımları için, Fenerbahçe Galatasaray gibi takımlara karşı bakarsan, 30-40 maçta 1-2 kez kazanmışızdır. Ama şu var: topu kazanmak için inanılmaz bir efor sarfediyorsunuz. Galatasaray iyi pas yapan ve iyi şuttörleri olan oyunculardan kurulu. Hücumda o kadar basit pas hataları yapıyoruz ki, ne kadar antrenman yaparsan yap, belli bir yere kadar ilerliyorsun. Bak gollere. Sneijder şut, gol! Podolski şut, gol! 1-0 geriden geldik. Galatasaray gibi bir takıma karşı 1-0'dan gelmek kolay mı? Bizi biraz hafife mi aldılar, bilemiyorum. Kasımpaşa maçında 'beleş' diye bir penaltı verildi, ben konuşmadım ama konuşuldu. Ama orada kırmızı kartlar verildi. Sonra 3 maç kaybettik. Biz Kayseri'de kazanmaya oynamadık ki, önce puana oynadık. Orada da penaltımız verilmedi. Rakibe baktığımızda Selçuk, Sneijder, Burak, Umut, Podolski. Bu demek oluyor ki, orta saha üstünlüğünün bizde olması lazım. Tarihi bir galibiyet. Rize'nin tarihine geçecek bir galibiyet. Onun için sevinçliyiz. Galatasaray'a ve Hamzaoğlu'na da teşekkür ederim'

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/futbol/hikmet...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Lukas Podolski: "Acı dersler"

Galatasaray 'ın Alman yıldızı Lukas Podolski , Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup oldukları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

'Futbol bu. Maçın sonlarına kadar konsantrasyonumuzu daha yüksek seviyede tutmamız gerekiyordu. Maçın genelinde oyunu tutmak anlamında daha iyiydik. Buradan acı dersler çıkarıyoruz. Ama moralimizi fazla bozmanın gereği yok. Küçük bir milli takım arası var. Ondan sonra yüksek moralle devam edeceğiz'

'Ben her zaman kazanmak isteyen bir oyuncuyum. Sezon sonunda da şampiyon olmak istiyorum. Benim gol atmam önemli değil. Bugün almamız gereken 3 puanı burada bıraktık. Bundan sonraki süreci toparlamamız lazım. Alman Milli Takımı'na gideceğim ve sonra önümüzde önemli Süper Lig, Şampiyonlar Ligi maçları var'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Hamzaoğlu: "Rizespor haklı bir galibiyet aldı"

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Çaykur Rizespor’a son dakikalarda yediği 2 golle 4-3 yenilen Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, rakibi tebrik etti.

Hamzaoğlu çok çalışmalarını gerektiğini söylerken, zeminin tamamen kumlandığını belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun sözleri şöyle;

“Başaramadık… Bunun gibi önde olduğumuz kaç tane maçı koruyup elimizde tutamadık. Bunun üzerinde ciddi olarak durmamız gerekiyor. Rizespor’u tebrik ediyorum. Umut Bulut’un kartları bana hafif geldi. Umut bilerek dirsek atacak en son oyuncudur yani… Bu kadar basit olmaz! Hadi ilki kolay çıkarmışssın bari ikinciyi bu kadar kolay çıkarma! Hakemler böyle gördü demek ki, onları da suçlayamam. Ders çıkarmamız gerekiyor.”

“Sahanın zeminini tamamen kumlamışlar. Az kullanılan adaleler gitti! Çok yük binince oyuncular sakatlandı. 10 kişi kaldıktan sonra gel savunmanın önüne kapan ama en azından gol yeme! Biz Galatasarayız sonuçta ama Rizespor da haklı galibiyet aldı.”

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/11/0...

Rizespor 4-3 Galatasaray

Rizespor 4-3 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmalarında Galatasaray, Çaykur Rizespor'a konuk olduğu maçta rakibine 4-3'lük skorla boyun eğdi.

Uzun yıllar unutulmayacak bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısı Çaykur Rizespor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona ererken, Galatasaray ikinci yarıda geri dönerek 90+2'ye 3-2'lik skorla önde girdi. Ancak sarı-kırmızılı takım, uzatma dakikalarında üst üste yediği gollerle sahadan 4-3'lük yenilgiyle ayrıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Benfica maçının ilk 11'inde 2 değişiklik yaparak, takımını sahaya sürdü.

Benfica maçına ilk 11'inde başlayan Denayer ve Bilal Kısa, Çaykur Rizespor müsabakasında yedekler arasında yer alırken, Umut Bulut ve Yasin Öztekin ilk 11'de forma şansı buldu. Burak ve Umut ikilisi ise ligde 7 maç sonra yeniden birlikte aynı anda sahaya çıktı.

Galatasaray'da Selçuk İnan, Hakan Balta ve Semih Kaya yaşadıkları sakatlıkların ardından oyuna devam edemezken, Umut Bulut da 88. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Galatasaray, 4. dakikada Wesley Sneijder'in nefis golüyle 1-0 öne geçse de, daha sonra Mehmet Akyüz'ün 19 ve 45. dakikalardaki gollerine engel olamayarak ilk yarıyı 2-1 yenik kapadı.

İkinci yarıya baskılı başlayan sarı-kırmızılı ekip, 65. dakikada Lukas Podolski'nin golüyle 2-2'lik eşitliği yakalarken, 75'te sahneye çıkan Olcan Adın'ın golüyle 3-2 öne geçti.

88. dakikada Umut Bulut'un ikinci sarı kartını görerek oyundan atılmasının ardından sarı-kırmızılı ekip kendi yarı sahasına kapanırken, 90+2'de Leonard Kweuke, 90+5'te de Deniz Kadah'ın golleriyle Çaykur Rizespor 90 dakika sonunda 4-3'lük skorla üç puana uzandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
55
18
8
6
5
0