Görüş Bildir
Haberler
Rize Fındıklı'da Kadın Cinayeti: Gamze Pala Önce Kurşunlandı, Sonra Bıçakla Katledildi

etiket Rize Fındıklı'da Kadın Cinayeti: Gamze Pala Önce Kurşunlandı, Sonra Bıçakla Katledildi

Batuhan
16.04.2020 - 09:42

Rize’nin Fındıklı ilçesinde 44 yaşındaki Gamze Pala, daha önce de defalarca reddettiği 36 yaşındaki Savaş Dalançıkar tarafından vahşice katledildi. Fındıklı Belediyesi de vahşi cinayete sessiz kalmadı. Yapılan açıklamada 'Gamze Pala, daha öncesinde de defalarca reddettiği sapkın bir alçak tarafından vahşice katledildi. Tüm Fındıklı halkıyla birlikte davanın takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay Fındıklı Öğretmenevi'nde dün akşam saat 22.00 sıralarında yaşandı. Alınan bilgiye göre, Fındıklı Öğretmenevi'nde resepsiyon görevlisi olarak çalışan Gamze Pala (44), defalarca reddettiği Savaş Dalançıkar (36) ile görüşmeyi yine kabul etmedi.

Boğazını keserek öldürdü

Boğazını keserek öldürdü

Savaş Dalançıkar, öğretmenevine dün akşam saat 22.00 sularında gelerek Pala’ya silahlı saldırıda bulundu. Dalançıkar, kurşunların genç kadına isabet etmediğini görünce bu kez cebinden çıkardığı bıçak ile boğazını keserek öldürdü.

Öldürülen Pala'nın AKP İlçe Başkan Yardımcısı olduğu

Öldürülen Pala'nın AKP İlçe Başkan Yardımcısı olduğu

Saldırgan Savaş Dalançıkar olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. Öte yandan öldürülen Gamze Pala'nın AKP İlçe Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

"Üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız"

"Üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız"

Vahşi cinayetin ardından Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu da bir açıklama yayınladı. Açıklamada şöyle denildi:

'Bu kez de kadın cinayeti belki de ilk kez maalesef ilçemizde yaşandı.

Yurttaşımız, AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Öğretmenevi çalışanı Gamze Pala, daha öncesinde de defalarca reddettiği sapkın bir alçak tarafından vahşice katledildi. Katil, emniyet güçleri tarafından olay yerinde suç aletleriyle birlikte yakalandı.

Yaşanan cinayeti bir kez daha lanetliyoruz. Yurttaşımızın yakınlarına, sevenlerine ve tüm Fındıklı halkına başsağlığı biliyoruz.

Fındıklımız, tüm yurttaşlarımızın eşit ve özgürce yaşadığı bir yerdir. İlçemizde, gerici, kadın düşmanı katillerin yeri yoktur.

Tüm Fındıklı halkıyla birlikte davanın takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz. Başımız sağolsun...'

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Reddedilmeyi kaldıramadım"

"Reddedilmeyi kaldıramadım"

Savaş Dalançıkar, sorgusunda aşkına karşılık bulamadığı için cinayeti işlediğini söyledi. Dalançıkar, Gamze Pala’ya aşık olduğunu ancak aşkına karşılık bulamadığını ifade ederek, defalarca girişimde bulunmasına rağmen sonuç alamadığını, reddedilmeyi kabul edemediği için de öldürdüğünü anlattı. Polis, Dalançıkar’ın sosyal medya hesapları ve cep telefonu kayıtları ile WhatsApp yazışmalarını incelemeye aldı.

Bakanlık müdahil olacak

Bakanlık müdahil olacak
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
amansende

Virüs mü tehlikeli mi bunlar mı bilemiyorum artık.

melodi

İnsan olmasaydı virüste muhtemelen olmayacaktı

yigitalp-tokur

Corona virüs sana sesleniyorum: Duy sesimizi de dünyada ki pislikleri temizle! Gereksiz yere oksijen tüketenleri, bir boka yaramayan canileri, organik %100 k... Devamını Gör

melodi

Tabi corana yine iyi insanları öldürüp kalıntıları bırakıyor

Pasif Kullanıcı

şu virüs denen illet ,masum insanlar yerine böyle canileri yok etse keşke,yazık...! Hiç bitmeyecek mi bu kadın cinayetleri,nasıl bu hale geldi bu toplum....... Devamını Gör